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Invitar a revisión por pares abierta
Título

Influence of chemical inhibitors and high pressure on melanosis of prawns (Penaeus japonicus)

AutorPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID
Palabras clavePenaeus japonicus
Melanosis
Fecha de publicación1999
Citación29th Annual Meeting of the Western European Fish Technologist Association (1999)
ResumenThe shelf life of prawns, shrimps and other fresh crustaceans is largely determined by two factors. One is the growth of large quantities of free amino acids and other substances during chilled storage - an ideal substrate for microbial growth- and the second is the appearance of melanosis.
DescripciónTrabajo presentado al 29th Annual Meeting of the Western European Fish Technologist Association (WEFTA), celebrado en Leptocarya, Pieria (Grecia) del 10 al 14 de octubre de 1999 y publicado en Proceedings of WEFTA Meeting, edited by S.A. Georgakis; Greek Society of Food Hygienists and Technologists, Thessaloniki 2000.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/174973
Aparece en las colecciones: (IF) Comunicaciones congresos




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