English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/173968
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSanz Taberner, Teresaes_ES
dc.contributor.authorSalvador, Anaes_ES
dc.contributor.authorFiszman, Susanaes_ES
dc.date.accessioned2019-01-11T11:50:18Z-
dc.date.available2019-01-11T11:50:18Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationEurocarne 122: 57-62 (2003)es_ES
dc.identifier.issn1132-2675-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/173968-
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherEstrategias Alimentariases_ES
dc.relation.isversionofPostprintes_ES
dc.rightsclosedAccesses_ES
dc.titleAlimentos rebozados congelados sin prefritura: una nueva alternativa más sana y respetuosa con el medio ambientees_ES
dc.typeartículoes_ES
dc.description.peerreviewedNoes_ES
dc.relation.csices_ES
oprm.item.hasRevisionno ko 0 false*
Appears in Collections:(IATA) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2003_eurocarne-Sanz.pdfArtículo principal237,17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.