Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item:
http://hdl.handle.net/10261/171853
COMPARTIR / EXPORTAR:
SHARE BASE | |
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE | |
Título: | Flavonols and antioxidant activity of apples treated by high pressure processing subjected to a gastrointestinal digestion |
Autor: | Fernández-Jalao, Irene CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | Palabras clave: | Bioaccessibility Quercetin Golden delicious |
Fecha de publicación: | 2017 | Citación: | IX CyTA-CESIA (2017) | Resumen: | The aim of this study was to evaluate the stability of individual and total flavonols (TF), their bioaccessibility and antioxidant activity in apple products, untreated and treated by HPP, and subjected to a gastrointestinal digestion in a dynamic model. The influence of food matrix on flavonol bioaccessibility was evaluated comparing the results of apple products with those obtained in a dietary supplement of quercetin. | Descripción: | Resumen del póster presentado al IX Congreso CyTA-CESIA, celebrado en Madrid del 16 al 19 de mayo de 2017. | URI: | http://hdl.handle.net/10261/171853 |
Aparece en las colecciones: | (ICTAN) Comunicaciones congresos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
accesoRestringido.pdf | 15,38 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
CORE Recommender
Page view(s)
132
checked on 18-abr-2024
Download(s)
27
checked on 18-abr-2024
Google ScholarTM
Check
NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.