English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/165328
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Innovaciones tecnológicas para mejorar la calidad del fruto

AuthorsRedondo Taberner, Diego
Issue Date16-Oct-2016
CitationJornada Agrícola sobre Residuo Cero (Fraga, Huesca. 25 Octubre, 2016)
AbstractEl objetivo general del proyecto Multibiosol es demostrar que la sostenibilidad y la eficiencia de las prácticas agrícolas pueden lograrse mediante la introducción de un plástico innovador, económicamente viable y totalmente biodegradable que elimina los residuos por completo.
Description19 Pags.- Figs.- Fots. Creative Commons License Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0).
URIhttp://hdl.handle.net/10261/165328
Appears in Collections:(EEAD) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RedondoD_JornAgricResidCero_2016.pdf4,79 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.