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Título

El calcio, determinante en el comportamiento poscosecha de fruta de hueso y pepita

AutorVal Falcón, Jesús
Fecha de publicación17-nov-2017
CitaciónI Encuentro Poscosecha (Estación Experimental de Aula Dei -EEAD-CSIC-. 17 de noviembre 2017)
ResumenThe incidence of fruit physiological disorders that cause corky spots, such as bitter pit and lenticel blotch pit in apples and other alterations in different plant species, impair the organoleptic and aesthetic quality of the fruit and cause serious losses in production. Calcium is a key element involved in the development of such disorders and in fruit quality. Plant tissues with high calcium levels fall later in senescence and are more resistant, not only to the incidence of corky spots, but also to pathogen attack.
Descripción84 Pags.- Figs.- Fots. Creative Commons License Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0).
URIhttp://hdl.handle.net/10261/165239
Aparece en las colecciones: (EEAD) Comunicaciones congresos
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