English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/159800
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Parámetros de calidad de la carne en cerdos ibéricos machos y hembras inmunocastrados, alimentados con diferentes niveles de proteína

AuthorsNieto Liñán, Rosa María; Palma Granados, Patricia; Lara Escribano, Luis; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Haro García, Ana María; Lachica, M.; Seiquer, Isabel
KeywordsIberian pigs
Immunocastration
meat quality
Issue Date2017
PublisherAsociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario
CitationXVII Jornadas sobre Producción Animal 654-656 (2017)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/159800
ISBN978-84-697-3065-2
Appears in Collections:(EEZ) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_CdP_28.pdf205,28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.