English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/156809
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Las variedades tradicionales en el panorma actual de la mejora y la producción sostenible

AuthorsMallor Giménez, Cristina; Igartua Arregui, Ernesto ; Errea, Pilar
Issue Date2014
PublisherCentro de investigación y Tecnología Agroalimentaria (Aragón)
Sociedad Española de Ciencias Hortícolas
Sociedad Española de Genética
CitationMallor C, Igartua E, Errea P. Las variedades tradicionales en el panorma actual de la mejora y la producción sostenible. En: Socias R, Rubio-Cabetas MJ, Garcés-Claver A, Mallor C, Álvarez JM (eds.), La obtención de variedades: desde la mejora clásica hasta la mejora genética molecular, pp: 35-61 (2014)
Description27 Pags.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/156809
ISBN978-84-8380-320-2
Appears in Collections:(EEAD) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IgartuaE_CapLibObtVar_2014.pdf93,97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.