English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/151847
Título

PBMC-Derived T Cells

AutorLozano-Ojalvo, D.; López-Fandiño, Rosina; López-Expósito, Iván
Fecha de publicación2015
EditorSpringer
CitaciónThe Impact of Food Bioactives on Health: 169-180 (2015)
ResumenT cell cultures are a valuable tool in food research to perform studies within the food allergy field. Their main applications aim to analyze immunological responses towards food protein antigens to gain further insights into the mechanisms responsible for the development of oral tolerance or for the triggering of food allergies. This chapter describes the main applications, isolation techniques, and culture conditions for PBMC-derived T cells. Furthermore, critical parameters of the model, together with the experimental read outs will be discussed.
DescripciónThis chapter is distributed under the terms of the Creative Commons Attribution Noncommercial License.
Versión del editorhttps://doi.org/10.1007/978-3-319-16104-4_16
URIhttp://hdl.handle.net/10261/151847
DOI10.1007/978-3-319-16104-4_16
Identificadoresdoi: 10.1007/978-3-319-16104-4_16
isbn: 978-3-319-15791-7
Aparece en las colecciones: (CIAL) Libros y partes de libros
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
PBMC.pdf246,08 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 

Artículos relacionados:


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.