English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/149130
COMPARTIR / IMPACTO:
Estadísticas
logo share SHARE logo core CORE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE

Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Título

Fattening lamb nutrition. Approaches and strategies in feedlot

AutorBello, J. M.; Mantecón, Ángel R. ; Rodriguez, M.; Cuestas, R.; Beltran, J. A.; González, J. M.
Palabras claveFeedlot
Feed
Production approaches
Zootechnical indexes
Lambs
Fecha de publicación2016
EditorElsevier
CitaciónSmall Ruminant Research 142: 78- 82 (2016)
ResumenSeveral kinds of lamb are currently being produced in the Iberian market and all of them require different feeding strategies. Gender, season of the year, genotype, fattening score and priorities should be kept in mind when planning farm management to achieve not only a good product but also good profitability. Despite the great variability in fattening lamb trials, we can predict technical and economic performance from the initial and final body weight, depending on the sex, genotype and season.
Descripción5 páginas, 7 tablas, 1 figura.
Versión del editorhttp://dx.doi.org/10.1016/j.smallrumres.2016.04.006
URIhttp://hdl.handle.net/10261/149130
DOI10.1016/j.smallrumres.2016.04.006
ISSN0921-4488
Aparece en las colecciones: (IGM) Artículos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.