English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/147226
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje (PEAV) para extraer compuestos aromáticos y fenólicos de los hollejos de uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y Garnacha

AuthorsGarde-Cerdán, Teresa
Issue Date19-Dec-2013
CitationVI Jornadas del ICVV (2013)
DescriptionTrabajo presentado en las VI Jornadas del ICVV, celebradas en Logroño el 19 de diciembre de 2013.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/147226
Appears in Collections:(ICVV) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.