English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/146886
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

La adaptación de S. cerevisiae a la primera fase de la fermentación alcohólica ocurre a diferentes niveles génicos

AuthorsTronchoni, Jordi ; Mangado, Ana ; Morales, Pilar ; González García, Ramón
Issue DateJul-2015
CitationXXV Congreso de la Sociedad Española de Microbiología (2015)
DescriptionPóster presentado en el XXV Congreso de la Sociedad Española de Microbiología (SEM), celebrado en Logroño del 7 al 10 de julio de 2015.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/146886
Appears in Collections:(ICVV) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.