Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/142929
COMPARTIR / EXPORTAR:
logo share SHARE logo core CORE BASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE

Invitar a revisión por pares abierta
Título

Data on recovery of 21 amino acids, 9 biogenic amines and ammonium ions after spiking four different beers with five concentrations of these analytes

AutorRedruello, Begoña CSIC ORCID; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID
Palabras claveBiogenic amines
Amino acids
Beer
Recovery
Fecha de publicacióndic-2016
EditorElsevier
CitaciónData in Brief 9: 398–400 (2016)
ResumenA novel chromatographic method for the simultaneous analysis of nine biogenic amines, 21 amino acids and ammonium ions in beer has been recently described in “A UHPLC method for the simultaneous analysis of biogenic amines, amino acids and ammonium ions in beer” (Redruello et al., 2017) [1]. The present article provides recovery data of the 31 analytes after spiking four different beers with five concentrations of each analyte (15, 30, 60, 120 and 240 µM).
Versión del editorhttp://dx.doi.org/10.1016/j.dib.2016.09.011
URIhttp://hdl.handle.net/10261/142929
DOI10.1016/j.dib.2016.09.011
ISSN2352-3409
Aparece en las colecciones: (IPLA) Artículos




Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato
2016_Redruello et al_Data in Brief_beers.pdf114,46 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo

CORE Recommender

SCOPUSTM   
Citations

2
checked on 18-abr-2024

Page view(s)

307
checked on 24-abr-2024

Download(s)

192
checked on 24-abr-2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Este item está licenciado bajo una Licencia Creative Commons Creative Commons