English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/142447
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Efecto del ácido salicílico y el jasmonato en la respuesta de M. truncatula a la nutrición amoniacal y ureica

AuthorsArguiñano Aguerri, Aron
AdvisorMorán, José F. ; Esteban, Raquel
Issue DateJun-2015
PublisherUniversidad Pública de Navarra
CSIC-GN-UPNA - Instituto de Agrobiotecnología (IDAB)
DescriptionTrabajo Fin de Grado.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/142447
Appears in Collections:(IDAB) Tesis
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.