Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/141761
COMPARTIR / EXPORTAR:
logo share SHARE BASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE

Invitar a revisión por pares abierta
Título

Ciència ciutadana: una nova aproximació per observar el mar

AutorPiera, Jaume CSIC ORCID
Fecha de publicación21-dic-2015
EditorConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
CitaciónCicle Dilluns de ciència: El Planeta Blau: Aproximacions al Coneixement del Medi Marí (2015)
ResumenL’atractiu del medi marí ha impulsat des de molt antic la seva descoberta. Malgrat l’interès per estudiar-lo, avui en dia encara desconeixem en gran mesura moltes de les característiques dels ecosistemes marins i aquest desconeixement es deu en gran part a la dificultat per observar aquest entorn. En els darrers anys s’han impulsat noves aproximacions per obtenir observacions addicionals a les obtingudes amb ciència convencional que es basen en el nou concepte de “ciència ciutadana”. En els projectes de ciència ciutadana hi participen persones sense formació científica específica per recopilar grans conjunts de dades, col·laborar a fer-ne l’anàlisi o fins i tot construir-se els seus propis instruments. Aquest nou sistema de col·laboració té un gran potencial per a la recerca del mar. En aquesta conferència s’exposaran exemples d’activitats de recerca marina basada en aquesta nova aproximació
DescripciónConferencia para el Cicle Dilluns de ciència: El Planeta Blau: Aproximacions al Coneixement del Medi Marí, organizado por la Residència d'Investigadors de la Delegación de Catalunya del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/141761
Aparece en las colecciones: (ICM) Cursos-Material didáctico

Mostrar el registro completo

CORE Recommender

Page view(s)

141
checked on 24-abr-2024

Google ScholarTM

Check


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.