English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/137563
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE

Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Comparación en la formación de nitrosopigmentos en jamones de corta y larga curación elaborados con diferentes niveles de sales nitrificantes

AuthorsCarballo, José CSIC ORCID ; Andrade, Silvia
Issue Date2013
PublisherCSIC-IRTA-UAB-UB - Centre de Recerca Agrigenómica (CRAG)
CitationAvances en la producción de elaborados cárnicos seguros y saludables: 160- 160 (2013)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/137563
Identifiersisbn: 978-84-86469-48-1
Appears in Collections:(ICTAN) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Comparacion_en_la_formacion_de_nitrosopigmentos.pdf3,47 MBUnknownView/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.