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1closedAccessApr-1996Biogenic amines: their importance in foodsSilla Santos, María Hortensiaartículo
2openAccessmarti_propuestas_profesionales_bibliotecas.pdf.jpgApr-1999Propuesta de encuentros profesionales del personal de las bibliotecas del CSICMartí Cremades, Franciscoartículo
3openAccessmartinez_jovenes_lectores.pdf.jpgNov-1998Los jóvenes lectores en las bibliotecas del CSICMartínez Unica, Mercedesartículo
4openAccess2116229_B1.pdf.jpg1-Mar-1999Método de diferenciación bacteriana basado en la determinación de actividades aminopeptidasicasToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; Vila Aguilar, Rafael; Feria Casino, Amparopatente
5closedAccessAug-1999Characterization of muscle sarcoplasmic and myofibrillar protein hydrolysis caused by Lactobacillus plantarumFadda, Silvina; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; Vignolo, Graciela; Oliver, Guillermo; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
6closedAccessFeb-1999Hydrolysis of pork muscle sarcoplasmic proteins by Lactobacillus curvatus and Lactobacillus sakeiFadda, Silvina; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; Vignolo, Graciela; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Oliver, Guillermo; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
7openAccessWO_1996_024685_A1.pdf.jpg15-Aug-1996Process for obtaining specific probes of strain or speciePérez Martínez, Gaspar CSIC ORCID ; Miralles, María del Carmenpatente
8closedAccess1995The bgl1 gene of Trichoderma reesei QM 9414 encodes an extracellular, cellulose-inducible β-glucosidase involved in cellulase induction by sophoroseMach, Robert L.; Seiboth, Bernhard; Myasnikov, Andrey; González García, Ramón CSIC ORCID ; Strauss, Josef; Harkki, Anu M.; Kubicek, Christian P.artículo
9closedAccess1997The integration of nitrogen and carbon catabolite repression in Aspergillus nidulans requires the GATA factor AreA and an additional positive-acting element, ADAGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Gavrias, Victoria; Gómez, Dennis; Scazzocchio, Claudio; Cubero, Beatriz CSIC ORCID artículo
10closedAccess1993Construction of a recombinant wine yeast strain expressing beta-(1,4)-endoglucanase and its use in microvinification processesPérez-González, José A.; González García, Ramón CSIC ORCID ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Sendra, José M. CSIC; Ramón, Daniel CSICartículo
11closedAccess1992Cloning, sequence analysis and yeast expression of the egl1 gene from Trichoderma longibrachiatumGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Ramón, Daniel CSIC; Pérez-González, José A.artículo
12closedAccessDec-1991Two beta-glycanase genes are clustered in Bacillus polymyxa: molecular cloning, expression, and sequence analysis of genes encoding a xylanase and an endo-beta-(1,3)-(1,4)-glucanaseGosalbes, María José; Pérez-González, José A.; González García, Ramón CSIC ORCID ; Navarro, A.artículo
13closedAccessDec-1990Genetics of lactic acid bacteria with special reference to lactococciRodríguez González, Ana CSIC ORCID; Ramón, Daniel CSICartículo
14closedAccess1999Rapid and quantitative release, separation and determination of inorganic arsenic [As(III) plus As(V)] in seafood products by microwave-assisted distillation and hydride generation atomic absorption spectrometryMuñoz, Ociel; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Cervera, María Luisa; Montoro, Rosa CSICartículo
15closedAccessApr-1999Optimization of the solubilization, extraction and determination of inorganic arsenic [As(III)+As(V)] in seafood products by acid digestion, solvent extraction and hydride generation atomic absorption spectrometryMuñoz, Ociel; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Montoro, Rosa CSICartículo
16closedAccessDec-1999Transformation of Escherichia coli with DNA from Saccharomyces cerevisiae cell lysatesAdam, Ana Cristina CSIC ORCID; González Blasco, Gracia; Rubio Texeira, Marta; Polaina Molina, Julio CSIC ORCIDartículo
17closedAccessNov-1999The Saccharomyces cerevisiae RanGTP-binding protein Msn5p is involved in different signal transduction pathwaysAlepuz, Paula M; Matheos, Dina; Cunningham, Kyle W.; Estruch, Franciscoartículo
18closedAccess3-Mar-1998Amino acid decarboxylase capability of microorganisms isolated in Spanish fermented meat productsSilla Santos, María Hortensiaartículo
19closedAccess1993Acidification as a factor to lower resistance of bacterial sporesSilla Santos, María Hortensiaartículo
20closedAccess1992The Two Major Xylanases from Trichoderma Reesei: Characterization of Both Enzymes and GenesTörrönen, Anneli; Mach, Robert L.; Messner, Robert; González García, Ramón CSIC ORCID ; Kalkkinen, Nisse; Harkki, Anu M.; Kubicek, Christian P.artículo
21openAccessaem00034-0130.pdf.jpgMay-1993Purification and characterization of alkaline xylanases from Bacillus polymyxaMorales, Pilar CSIC ORCID; Madarro, A.; Pérez-González, José A.; Sendra, José M. CSIC; Piñaga, Francisco; Flors, Agustíartículo
22openAccess2123440_B1.pdf.jpg16-Sep-1999Un método de predicción de la intensidad del aroma y defectos en la fabricación de productos cárnicosToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Durán, Josépatente
23openAccess2111495_B1.pdf.jpg1-Nov-1998Cepa de levadura de panadería CECT10868 y cepa de panadería CECT10869. Su método de obtención por técnicas de ADN recombinante y su aplicación como levaduras de panaderíaSanz, Pascual CSIC ORCID ; Prieto Alamán, José Antonio CSIC ORCID; Pérez-González, José A.; Ramón, Daniel CSIC; Monfort Roig, Aureliapatente
24openAccess2044774_B1.pdf.jpg16-Jul-1994Dispositivo para la fermentación controlada de vegetales en condiciones anaerobias provisto con sistema de descargaGutiérrez Gracia, Antonio CSIC ORCID; Rodrigo Enguídanos, Miguel; Martí Vidagany, Adolfo; Giner Bartual, Vicente; Lázaro López-Francos, M.ª Jesúspatente
25closedAccess1994Transcriptional regulation of the Trichoderma longibrachiatum egl1 geneGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Pérez-González, José A.; González-Candelas, Luis CSIC ORCID CVN ; Ramón, Daniel CSICartículo
26openAccess2123441_B1.pdf.jpg1-Sep-1999Un método de predicción de la intensidad del sabor y defectos en la fabricación de jamones curados y/o cocidosToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Flores Durán, Josépatente
27openAccesssem.pdf.jpg1993Manipulación genética de la síntesis de enzimas fúngicas de uso en industrias de alimentosGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Pérez-González, José A.; Ventura, Luisa CSIC; Sánchez Torres, Paloma CSIC ORCID ; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Vallés Alventosa, Salvador CSIC; Piñaga, Francisco; Ramón, Daniel CSICartículo
28closedAccess1994Development of a transformation system forTrichoderma longibrachiatum and its use for constructing multicopy transformants for theegl1 geneSánchez Torres, Paloma CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Pérez-González, José A.; González-Candelas, Luis CSIC ORCID CVN ; Ramón, Daniel CSICartículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jan-1997Envejecimiento del pan. Efectos de los constituyentes panarios y sus interacciones sobre las modificaciones del pan durante el almacenamientoDurán, Encarnacióntesis doctoral
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jan-1992Aportaciones al estudio del metabolismo de los microorganismos de la fermentación panaria en relación a la calidad tecnológica del panMascarós Torres, Arturotesis doctoral
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-1992Amino acid metabolism by yeast and lactic acid bacteria during bread dough fermentationCollar, Concha CSIC ORCID; Mascarós, Arturo F.; Benedito Mengod, Carmen artículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-1997A new approach to study starch changes occurring in the dough-baking process and during bread storageLeón, Alberto E.; Durán, Encarna; Benedito Mengod, Carmen artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jan-1999Pasting properties of different wheat flour-hydrocolloid systemsRojas, Jose A.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Microflora de la masa madre panaria XIII. Aplicación del análisis multivariante a la selección y clasificación de iniciadores microbianos de la fermentación panariaBenedito Mengod, Carmen ; Martínez-Anaya, María Antonia; Pitarch, B.artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Capacidad proteolítica de bacterias acidolácticas iniciadoras de la fermentación de masas panarias de harina de trigoCollar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen ; Frechilla, S.; Mascarós, Arturo F.artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Viabilidad y actividad fermentativa de bacterias lácticas en masas de trigo congeladasBenedito Mengod, Carmen ; Martínez-Anaya, María Antonia; Torner, M. José; Tenés, E.; Llopis, P.artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Efectos de distintas masas madre sobre las características reológicas y fermentivas de la masa panariaMartínez, J.; Cornejo, I.; Barber, B.; Benedito Mengod, Carmen artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jan-1992Low molecular weight peptides of bread dough and bread. Dynamics during fermentation and bakingPrieto Alamán, José Antonio CSIC ORCID; Collar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-1997Bread staling. Simultaneous effect of bacterial α-amylase and emulsifier on firmness and pasting properties of bread crumbEiras Grossmann, María Victoria; Benedito Mengod, Carmen artículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1993Biochemical and technological characteristics of frozen microbial concentrates for breadmakingMartínez-Anaya, María Antonia; Pitarch, B.; Gonzalez, Francisco J.; Benedito Mengod, Carmen artículo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-1994Microbial sour doughs influence acidification properties and breadmaking potential of wheat doughCollar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen ; Martínez-Anaya, María Antoniaartículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-1994Effect of processing conditions on acidification properties of wheat sour doughsMartínez-Anaya, María Antonia; Benedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCIDartículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgAug-1997Firming of starch gels and amylopectin retrogradation as related to dextrin production by α-amylaseLeón, Alberto E.; Durán, Encarna; Benedito Mengod, Carmen artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-1992Headspace flavour compounds produced by yeasts and lactobacilli during fermentation of preferments and bread doughsTorner, M. José; Martínez-Anaya, María Antonia; Antuña, B.; Benedito Mengod, Carmen artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Nov-1990Reversed-phase high-performance liquid chromatographic determination of biochemical changes in free amino acids during wheat flour mixing and bread bakingPrieto, José A.; Collar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen artículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Progress in Food Fermentation. Proceedings of Euro Food Chem VIIBenedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCID; Martínez-Anaya, María Antonia; Morell, J.comunicación de congreso
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Biotecnología en alimentación. La fermentación panariaBenedito Mengod, Carmen artículo
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