Search


Start a new search
Current filters:
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-12 of 12 (Search time: 0.114 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccess1988Caracterización y función de una endonucleasa de streptomyces antibioticusGonzález de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID tesis doctoral
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Agentes proteolíticos responsables de la maduración del quesoAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Studies on the physico-chemical characteristics of Cabrales cheese during ripeningAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos, Mercedescapítulo de libro
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Determinación de acidos grasos libres en productos lácteosAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Contribución al estudio de quesos elaborados con mezclas de leches de vaca, oveja y cabraMartín, M. Cruz CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Polimorfismo genético en leche de vaca de la raza parda alpina utilizada en la fabricación de quesos de CabralesRamos, Mercedes; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Lipolysis and proteolysis of Cabrales cheese during ripeningJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos, Mercedesartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos, Mercedes; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Bioquímica de la maduración de quesos: lipolísisAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Contribution to the study of industrial blue cheesesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos, Mercedesartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Study of mineral contents during manufacturing in Cabrales cheesesJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Identification of Carbonyl Compounds in Transesterified Fats Detection in Milk FatMartín Lomas, Manuel; Martinez-Utrilla, R.; Martínez Castro, Isabel; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
Results 1-12 of 12 (Search time: 0.114 seconds).
  • previous
  • 1
  • next