English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/117599
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre el perfil de ácidos grasos de la carne

Other TitlesSunflower soapstocks in diet for light fattening lambs: effects on the profile meat fatty acids
AuthorsBlanco, Carolina ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia ; Morán, Lara ; Tejido, María L. ; López, Secundino ; Bodas, Raúl
KeywordsLamb
Soapstock
Meat quality
Fatty acids
Issue DateMay-2015
PublisherAsociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario
CitationXVI Jornadas sobre Producción Animal AIDA: 675-677 (2015)
Description3 páginas, 2 tablas.--Trabajo presentado a las XVI Jornadas sobre Producción Animal AIDA (Zaragoza, 19 al 20 de mayo, 2015).
Publisher version (URL)http://www.aida-itea.org/index.php/jornadas/jornadas-2015
URIhttp://hdl.handle.net/10261/117599
Appears in Collections:(IGM) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Blanco, C. et al_AIDA 2015.pdf574,71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.