English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/117574
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Efecto del genotipo en la calidad nutricional de la carne de terneros producidos en el Valle del Nansa (Cantabria)

Other TitlesGenotype effect on the nutritional quality of beef from calves produced in Nansa Valey (Cantabria)
AuthorsAldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Jaroso, Raquel ; Sánchez Briñas, B.; Mantecón, Ángel R.
KeywordsCLA
Genotype
Trans
Veal
Issue DateMay-2015
PublisherAsociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario
CitationXVI Jornadas sobre Producción Animal AIDA: 633-635 (2015)
Description3 páginas, 2 tablas, 1 figura.--Trabajo presentado a las XVI Jornadas sobre Producción Animal AIDA (Zaragoza, 19 al 20 de mayo, 2015).
Publisher version (URL)http://www.aida-itea.org/index.php/jornadas/jornadas-2015
URIhttp://hdl.handle.net/10261/117574
Appears in Collections:(IGM) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mantecon, A.R. et al._AIDA 2015.pdf607,55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.