English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/117269
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Determinación analítica de los compuestos nitrogenados no proteicos en el músculo de pescado

AuthorsHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita
KeywordsMétodo analítico
Derivados de imidazol
Revisión
Peces comestibles
Control de calidad
Oxidación
Amina
Derivados de purina
Issue Date1990
PublisherConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
CitationRevista de Agroquímica y Tecnología de Alimentos 30: 293- 302 (1990)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/117269
Identifiersissn: 0034-7698
Appears in Collections:(IF) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.