English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/116748
Compartir / Impacto:
Estadísticas
Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Título

Al voltant de la col·lecció Salvador. Tasca feta, treballs en marxa i perspectives de futur

AutorPardo-Tomás, José
Palabras claveSalvador family
Salvador Museum
Familia Salvador
Museo Salvador
Botanical Institute of Barcelona
Instituto Botánico de Barcelona
History of botany
Historia de la Botánica
Barcelona
Fecha de publicación17-jun-2015
ResumenAra fa poc més de 77 anys, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicava la incorporació de la Col·lecció Salvador a l’Institut Botànic per tal d’evitar que “pugui córrer el risc de sofrir perjudici o de perdre’s, i que continuï, com fins ara,sostret a l’estudi i consulta”. Ara fa poc més de 2 mesos, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicava la declaració de la Col·lecció Salvador coma “bé cultural d’interès nacional”,la quala torga el màxim nivell de protecció legal als béns del nostre patrimoni cultural que assoleixen aquesta consideració legal. Entre una i altra data, s’ha recorregut un llarg camí ple d’històries interessants i relativament desconegudes. La intenció del seminari és presentar-ne un breu panorama d’aquesta història, però posant l’èmfasi en les tasques fetes o en marxa al voltant del projecte Salvadoriana, així com debatre les perspectives de futur que la Col·lecció ofereix, tant en el camp de la recerca històrica i científica com en elcamp de la comunicació i la divulgació del patrimoni científic.
Descripción32 p. -- Principalmente fot. -- PDF de la presentación utilizada para el seminario celebrado el 24 de febrero de 2015 en el Instituto Botánico de Barcelona.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/116748
ReferenciasPardo-Tomás, José. Al voltant de la col·lecció Salvador. Tasca feta, treballs en marxa i perspectives de futur [Vídeo].http://hdl.handle.net/10261/116747
Aparece en las colecciones: (IBB) Seminarios científicos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
al-voltant-colleccio-salvador-tasca-feta-treballs-marxa-perspectives-futur-pardo-jose2015.pdf4,53 MBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.