English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/116748
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Al voltant de la col·lecció Salvador. Tasca feta, treballs en marxa i perspectives de futur

AuthorsPardo-Tomás, José CSIC ORCID
KeywordsSalvador family
Salvador Museum
Familia Salvador
Museo Salvador
Botanical Institute of Barcelona
Instituto Botánico de Barcelona
History of botany
Historia de la Botánica
Barcelona
Issue Date17-Jun-2015
AbstractAra fa poc més de 77 anys, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicava la incorporació de la Col·lecció Salvador a l’Institut Botànic per tal d’evitar que “pugui córrer el risc de sofrir perjudici o de perdre’s, i que continuï, com fins ara,sostret a l’estudi i consulta”. Ara fa poc més de 2 mesos, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicava la declaració de la Col·lecció Salvador coma “bé cultural d’interès nacional”,la quala torga el màxim nivell de protecció legal als béns del nostre patrimoni cultural que assoleixen aquesta consideració legal. Entre una i altra data, s’ha recorregut un llarg camí ple d’històries interessants i relativament desconegudes. La intenció del seminari és presentar-ne un breu panorama d’aquesta història, però posant l’èmfasi en les tasques fetes o en marxa al voltant del projecte Salvadoriana, així com debatre les perspectives de futur que la Col·lecció ofereix, tant en el camp de la recerca històrica i científica com en elcamp de la comunicació i la divulgació del patrimoni científic.
Description32 p. -- Principalmente fot. -- PDF de la presentación utilizada para el seminario celebrado el 24 de febrero de 2015 en el Instituto Botánico de Barcelona.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/116748
ReferencesPardo-Tomás, José. Al voltant de la col·lecció Salvador. Tasca feta, treballs en marxa i perspectives de futur [Vídeo].http://hdl.handle.net/10261/116747
Appears in Collections:(IBB) Seminarios científicos
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.