English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/115777
COMPARTIR / IMPACTO:
Estadísticas
logo share SHARE logo core CORE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE

Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Título

Specificity of the bound and free forms of the cell-envelope proteinase of Lactobacillus casei subsp. casei IFPL 731 towards the α(s1)-casein-(1- 23)-fragment

AutorFernández de Palencia, P. ; Peláez, Carmen ; Martín-Hernández, M. C.
Fecha de publicación1997
EditorBlackwell Publishing
CitaciónLetters in Applied Microbiology 25: 388- 392 (1997)
ResumenThe specificity of the bound and free forms of Lactobacillus casei subsp. casei IFPL 731 proteinase towards the α(s1)-casein-(1-23)-fragment has been studied. The use of the chelant agent EDTA for the extraction of the proteinase affects its specificity compared to either the use of lysozyme and mutanolysin or the whole-cell proteinase form. This gives a different pattern of the α(s1)-casein-fragment hydrolysis, as observed by HPLC. The effect of different chemical agents on the specific activity of the proteinase also varies depending on the method used to release the proteinase.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/115777
DOI10.1111/j.1472-765X.1997.tb00002.x
Identificadoresdoi: 10.1111/j.1472-765X.1997.tb00002.x
issn: 0266-8254
Aparece en las colecciones: (IF) Artículos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.