English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/114842
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Evaluación de las algas marrones Fucus spiralis y Lobophora variegata como fuente potencial de antioxidantes

AuthorsLeonardo López, Raquel
AdvisorCastro-Puyana, M. ; Herrero, Miguel
Issue Date2013
PublisherCSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
CitationI Jornadas de Estudiantes de Máster en Química Agrícola y Nuevos Alimentos: 33-34 (2013)
DescriptionResumen del Trabajo de Fin de Máster presentado a las I Jornadas de Estudiantes de Máster en Química Agrícola y Nuevos Alimentos celebradas en el Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación CSIC-UAM (CIAL) del 3 al 4 de octubre de 2013.
Publisher version (URL)http://www.uam.es/otros/quimagri/
URIhttp://hdl.handle.net/10261/114842
Appears in Collections:(CIAL) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
algasmarronesJornadasMaster.pdf245,24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.