English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/114125
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficacia

AuthorsCáceres, I.; Ramos, Mercedes; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio ; Juárez, Manuela
Issue DateOct-1985
CitationReunión científica anual del Grupo de Cromatografía y Técnicas Afines (1985)
DescriptionTrabajo presentado en la Reunión científica anual del Grupo de Cromatografía y Técnicas Afines, celebrado en Sevilla en octubre de 1985.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/114125
Appears in Collections:(IFI) Comunicaciones congresos
(IF) Comunicaciones congresos
(IPLA) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.