English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/112475
Compartir / Impacto:
Estadísticas
Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
 |  Ver citas en Google académico
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar otros formatos: Exportar EndNote (RIS)Exportar EndNote (RIS)Exportar EndNote (RIS)
Título

An Improved Technique for Measuring the Electrical Conductivity of Intact Fruits

Autor Montoya, M. M.; López-Rodriguez, V.; Plaza, José L., de la
Fecha de publicación 1994
EditorElsevier
Citación Food Science and Technology 27: 29- 33 (1994)
ResumenA method for accurately measuring the electrical conductivity of intact fruit has been developed. Moreover, a study of the behavior of conductivity with frequency and temperature has been achieved in avocado (Persea americana, Mill) and pear (Pyrus communis, L.) fruits, the results of which confirm the electrolytic nature of electrical conduction in mesocarp fruit. © 1994 Academic Press. All rights reserved.
URI http://hdl.handle.net/10261/112475
DOI10.1006/fstl.1994.1007
Identificadoresdoi: 10.1006/fstl.1994.1007
issn: 0023-6438
Aparece en las colecciones: (IF) Artículos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.