English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/108777
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Microbiología de productos lácteos tradicionales. i) diversidad microbiana y ii) caracterización de bacterias ácido-lácticas

AuthorsAlegría, Ángel ; Fernández, Elena ; Delgado, Susana ; Flórez García, Ana Belén ; Noriega, Alicia ; Mayo Pérez, Baltasar
Issue DateJun-2011
Citation5ª Reunión de la Red Temática BAL (2011)
DescriptionTrabajo presentado en la 5ª Reunión de la Red Temática BAL (Red Española de Bacterias Lácticas), celebrada en Logroño del 30 de junio al 1 de julio de 2011.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/108777
Appears in Collections:(IPLA) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lacteos_tradicionales_Alegria.pdf1,58 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.