English   español  

(ICVV) Libros y partes de libros : [70]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 70
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Impacto, adaptación y percepción del cambio climático en la viticultura de la DOCa RiojaPascual Bellido, Nuria Esther; Diago, Maria P. CSIC ORCID; Andrés-Cabello, S.; Giró Miranda, Joaquín; Arpón, L.; Ramalle Gómara, Enrique; Zúñiga Crespo, Javier; Bengoechea, Carmencapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Hitos del conocimiento en las ciencias de la vid y del vinoMartínez de Toda, F. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccess831931.pdf.jpg2020Efficiency of an attract-and-kill system with entomopathogenic nematodes against wireworms (Coleoptera: Elateridae)Forgia, D.; Jaffuel, G.; Campos-Herrera, R. CSIC ORCID ; Verheggen, F.; Turlings, Ted C. J.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-May-2020Structural Consequences of Disease-Related Mutations for Protein-Protein InteractionsRosell, Mireia; Fernández-Recio, Juan CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Structural Characterization of Protein–Protein Interactions with pyDockSAXSJiménez-García, Brian; Bernadó, Pau; Fernández-Recio, Juan CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Modeling of Protein Complexes and Molecular Assemblies with pyDockRosell, Mireia; Rodríguez-Lumbreras, Luis A.; Fernández-Recio, Juan CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessEvaluación de infecciones naturales por hongos de la madera en viñedos de.pdf.jpg2020Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación (España)Andrés-Sodupe, Marcos; Martínez-Diz, M. P.; Bujanda, Rebeca; Maldonado-González, María Mercedes CSIC; Díaz-Fernández, Ángela; Díaz-Losada, Emilia; Ojeda, Sonia; Gramaje, David CSIC ORCID CVNcomunicación de congreso
openAccessEvaluación de agentes de control biológico.pdf.jpg2020Evaluación de agentes de control biológico (ACB) contra el Pie negro y la enfermedad de Petri en condiciones de campoMartínez-Diz, M. P.; Andrés-Sodupe, Marcos; Bujanda, Rebeca; Díaz-Losada, Emilia; Maldonado-González, María Mercedes CSIC; Ojeda, Sonia; Gramaje, David CSIC ORCID CVNcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Somatic variation and cultivar innovation in GrapevineCarbonell-Bejerano, Pablo CSIC ORCID CVN; Royo, C.; Mauri, N.; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Recent advances in the study of grape and wine volatile composition: Varietal, fermentative and ageing aroma compoundsRubio Bretón, María Pilar; Salinas, M. Rosario; Nevares, Ignacio; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Álamo-Sanza, M. del; Marín San Román, Sandra; Alonso, Gonzalo L.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-Apr-2019Properties of Wine PolysaccharidesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Sep-2019Genetic Improvement of Wine YeastsVigentini, Ileana; González García, Ramón CSIC ORCID ; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Evaluación de la tolerancia de clones de Tempranillo a Neofusicoccum parvum, agente causal del decaimiento por BotryosphaeriaAndrés-Sodupe, Marcos; Baroja, C.; Berlanas, Carmen; Gramaje, David CSIC ORCID CVNcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Control del pie negro de la vid mediante incorporación de residuos de mostaza blancaBerlanas, Carmen; Andrés-Sodupe, Marcos; López-Manzanares, Beatriz; Maldonado-González, María Mercedes CSIC; Gramaje, David CSIC ORCID CVNcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-Mar-2019Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae yeasts in spontaneous alcoholic fermentations: typical cellar or zone strains?Santamaría, P. CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC; Escribano-Viana, Rocío; González-Arenzana, L. CSIC ORCID CVN; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Amino acid composition of grape juice and wine: Principal factors that determine its content and contribution to the human dietGutiérrez-Gamboa, Gastón; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerko; Pérez-Álvarez, Eva Pilarcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-Mar-2019Adaptación del material vegetal y efecto sobre las enfermedades de la maderaArmengol, Josep; Gramaje, David CSIC ORCID CVNcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Variedades minoritarias de vid en La RiojaBalda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDlibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phenolic compounds: types, effects and researchGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilarlibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Wine aging and spoilageRubio Bretón, María Pilar; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Bordiga. M.capítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 70
 next >