Search


Start a new search
Current filters:
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-50 of 52 (Search time: 0.217 seconds).
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccess2010A chemostat approach to analyze the distribution of metabolic fluxes in wine yeasts during alcoholic fermentationQuirós Asensio, Manuel ; Martínez-Moreno, Rubén ; Morales, Pilar ; Albiol, Joan; González García, Ramón  póster de congreso
2openAccess2010Use of different nitrogen sources by Saccharomyces cerevisiae during alcoholic fermentation and their impact on aroma profileMartínez-Moreno, Rubén ; Rozès, N.; Morales, Pilar ; Martí-Raga, M.; Mas, Albert ; González García, Ramón  ; Beltrán, G.póster de congreso
3openAccess2010Evolución dirigida de Saccharomyces cerevisiae en cultivo continuo para la adaptación a la primera fase de la fermentación alcohólica de mosto de uvaMangado, Ana ; Morales, Pilar ; Quirós Asensio, Manuel ; González García, Ramón  póster de congreso
4openAccess2010A new methodology to obtain wine yeast strains overproducing mannoproteinsQuirós Asensio, Manuel ; González Ramos, Daniel; Tabera, Laura ; Morales, Pilar ; Pérez-Través, Laura ; Barcenilla, José M.póster de congreso
5openAccess2011Study of the adaptation of S. cerevisiae strains to winemaking conditions by means of directed evolution and competition experiments with bar-coded YKO strainsGonzález García, Ramón  ; Morales, Pilar ; Novo, Maite ; Mangado, Ana ; Quirós Asensio, Manuel ; Salvadó, Zoel ; Wapenaar, M.presentación
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-May-2018Effect of air in volatile compounds profile of different wine yeasts strainsMorales, Pilar ; Abashidze, E.; González García, Ramón  póster de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Sep-2018Efecto de la aireación sobre el perfil aromático de distintas especies de levaduras vínicasMorales, Pilar ; Abashidze, E.; González García, Ramón  póster de congreso
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Jul-2017Optimization of parameters for etanol reduction in wine by respirationCallerand, M.; González García, Ramón  ; Morales, Pilar póster de congreso
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2015A systems and synthetic biology approach for improving wine yeast propertiesRodrigues, Alda Joao; Andrejev, S.; Morales, Pilar ; Quirós Asensio, Manuel ; Patil, Kiran R.; González García, Ramón  póster de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Dec-2013Reducción del grado alcohólico con levaduras no-SaccharomycesMorales, Pilar comunicación de congreso
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2015CRISPR/CAS9 system as a valuable genome editing tool applicate to wine yeastsVigentini, Ileana; Gebbia, Marinella; Zhou, Shijie; Foschino, Roberto; Morales, Pilar ; González García, Ramón  ; Roth, Frederick P.póster de congreso
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Impact of nitrogen addition in metabolic flux distribution of Saccharomyces cerevisiae under wine making conditionsMartínez-Moreno, Rubén ; Quirós Asensio, Manuel ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Effect of nitrogen addition on cellular physiology of yeast during alcoholic fermentationMartínez-Moreno, Rubén ; Quirós Asensio, Manuel ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Evolutionary engineering of Saccharomyces cerevisiae for the reduction of ethyl carbamate in wineQuirós Asensio, Manuel ; Martínez-Moreno, Rubén ; Morales, Pilar ; Vernooij, Marloes; Val-Jadraque, Manuel; González García, Ramón  póster de congreso
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Reducing the alcohol content of wines by the oxidative sugar metabolism of non-Saccharomyces yeastQuirós Asensio, Manuel ; González García, Ramón  ; Rojas, Virginia; Morales, Pilar póster de congreso
16openAccessDirected_evolution.pdf.jpg24-Jun-2019Directed evolution of Saccharomyces cerevisiae to reduce acetic acid production during aerobic fermentation of grape mustMorales, Pilar ; Augès, E.; Juez, C.; López-Berges; Tronchoni, Jordi ; Martín-Guindal, A.; Rooding, J. S.; González García, Ramón  póster de congreso
17openAccess24-Jun-2019A morphological, proteomic and physiological characterization of yeast extracellular vesicles in an oenological context.Mencher-Beltrán, Ana; Valero, Eva; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Patil, Kiran R.; González García, Ramón  comunicación de congreso
18openAccess10-Jun-2019Identification of target genes to reduce acetate yield by Saccharomyces cerevisiae under aerobic conditionsRodrigues, Alda Joao; Andrejev; Andrejev, S.; Jouhten, Paula; Patil, Kiran R.; Tronchoni, Jordi ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  comunicación de congreso
19openAccessCharacterization_extracellular.pdf.jpg10-Jun-2019Characterization of extracellular vesicles produced by wine yeast strains under winemaking conditionsMencher-Beltrán, Ana; Valero, Eva; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Patil, Kiran R.; González García, Ramón  póster de congreso
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-Jun-2017Interactions with different yeast strains promote a common and specific transcriptomic response in S. cerevisiae to co-cultivationCuriel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  ; Tronchoni, Jordi comunicación de congreso
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-Dec-2017Analysis of the fungal population of Cabernet Sauvignon in wine-growing regions of different countries compared to the local cultivar yeast population by NGSTronchoni, Jordi ; Setati, E.; Valdetara, F.; Fracassetti, D.; Maghranze, D.; Foschino, R.; Morales, Pilar ; González García, Ramón  ; Vigentini, Ileana; Bauer, F.comunicación de congreso
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Oct-2018Oxygen sequestration by Metschnikowia pulcherrima triggers a species-specific transcriptional response in Saccharomyces cerevisiaeTronchoni, Jordi ; Mencher-Beltrán, Ana; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-May-2018Co-cultivation with Metschnikowia pulcherrima promotes a species-specific response to iron depletion in Saccharomyces cerevisiaeTronchoni, Jordi ; Mencher-Beltrán, Ana; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  comunicación de congreso
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-Jun-2017Early transcriptional response to biotic stress in mixed starter fermentations involving Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckiiTronchoni, Jordi ; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; Torres-Pérez, Rafael; González García, Ramón  póster de congreso
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-Jun-2017Gene deletions helping reduce acetic acid production by Saccharomyces cerevisiae during aerated fermentationSalvadó, Zoel ; Rodrigues, Alda Joao; Tronchoni, Jordi ; González García, Ramón  ; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar póster de congreso
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Sep-2018Impacto de priones tipo [GAR+] sobre levaduras enológicasMencher-Beltrán, Ana; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón  póster de congreso
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-Nov-2018Interaction with M. pulcherrima promotes a transcriptional Crabtree like effect response in S. cerevisiaeTronchoni, Jordi ; Mencher-Beltrán, Ana; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Sep-2018La interaccion con M. pulcherrima promueve una respuesta transcripcional que recuerda al efecto crabtree en S. cerevisiaeTronchoni, Jordi ; Mencher-Beltrán, Ana; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  comunicación de congreso
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2016Yeast physiological diversity and interspecies interactions under industrially relevant conditionsGonzález García, Ramón  ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Curiel, José Antonio ; Rodrigues, Alda Joaocomunicación de congreso
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Oct-2018Analysis of the fungal population of Cabernet Sauvignon in wine-growing regions of different countries compared to the local cultivar yeast population by NGSTronchoni, Jordi ; Setati, E.; Valdetara, F.; Fracassetti, D.; Maghranze, D.; Foschino, R.; Morales, Pilar ; González García, Ramón  ; Vigentini, Ileana; Bauer, F.póster de congreso
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-Jun-2017Yeast interactions under winemaking conditions, attenuation of wine ethanol contentMorales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Curiel, José Antonio ; González García, Ramón  comunicación de congreso
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2016Identificación de nuevos genes implicados en el crecimiento de Saccharomyces cerevisiae en condiciones de estrés osmóticoGonzález García, Ramón  ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Cordero-Bueso, Gustavo; Vaudano, Enrico; Torres-Pérez, Rafael; Valero, Evapóster de congreso
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-Jun-2017Autophagy is required for sulphur dioxide tolerance in S. cerevisiaeValero, Eva; Tronchoni, Jordi ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Análisis del transcriptoma de Kluyveromyces lactis en condiciones de respiración enológicas para obtener vinos de menor grado alcohólicoTronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Jul-2017Scaling-up aerated fermentation for etanol reduction. Effect on wine aromaCuriel, José Antonio ; Tronchoni, Jordi ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Oct-2018[GAR+] prions hardly explain either yeast adaptation to, or sluggish wine fermentationCuriel, José Antonio ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Mencher-Beltrán, Ana; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón  comunicación de congreso
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-Dec-2017Alcohol level reduction in wine with non-Saccharomyces speciesMorales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Curiel, José Antonio ; Rodrigues, Alda Joao; González García, Ramón  comunicación de congreso
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-Dec-2017A perspective on molecular wine biotechnologyGonzález García, Ramón  ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Mencher-Beltrán, Ana; Morales, Pilar comunicación de congreso
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-Nov-2018Prions do not seem to be relevant for either sluggish fermentation or reduced alcohol yieldCuriel, José Antonio ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Mencher-Beltrán, Ana; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón  póster de congreso
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Microbiological strategies for alcohol level reduction in wineGonzález García, Ramón  ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Rodrigues, Alda Joao; Curiel, José Antonio comunicación de congreso
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2014Adaptive evolution of Saccharomyces cerevisiae to early stage of an alcoholic fermentationMangado, Ana ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; González García, Ramón  comunicación de congreso
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Jul-2017Sulphite tolerance requires proper autophagic function in Saccharomyces cerevisiaeValero, Eva; Tronchoni, Jordi ; González García, Ramón  ; Morales, Pilar póster de congreso
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-Nov-2018Morphological and proteomic characterization of yeast extracellular vesicles in an oenological contextMencher-Beltrán, Ana; Valero, Eva; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; González García, Ramón  póster de congreso
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-Nov-2018Identifying the main drivers in microbial diversity for Cabernet-Sauvignon cultivar, from Europe to South AfricaTronchoni, Jordi ; Setati, E.; Valdetara, F.; Fracassetti, D.; Maghranze, D.; Foschino, R.; Morales, Pilar ; González García, Ramón  ; Vigentini, Ileana; Bauer, F.comunicación de congreso
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-Jun-2018Retos científicos y aplicaciones de levaduras alternativas en un contexto de cambio climáticoGonzález García, Ramón  ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Mencher-Beltrán, Ana; Rodrigues, Alda Joaocomunicación de congreso
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Different yeast strains promote a common and specific response in S. cerevisiae to co-cultivationCuriel, José Antonio ; Tronchoni, Jordi ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Genes que afectan a la producción de ácido acético por parte de Saccharomyces cerevisiae durante la fermentación en presencia de oxígenoSalvadó, Zoel ; Rodrigues, Alda Joao; Tronchoni, Jordi ; González García, Ramón  ; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar póster de congreso
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Sep-2018Modulación biotecnológica del rendimiento alcohólico durante la vinificaciónGonzález García, Ramón  ; Morales, Pilar ; Tronchoni, Jordi ; Mencher-Beltrán, Anacomunicación de congreso
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Identificación de nuevos genes relevantes para la tolerancia de Saccharomyces cerevisiae el estrés osmóticoCordero-Bueso, Gustavo; Vaudano, Enrico; Tronchoni, Jordi ; Morales, Pilar ; Valero, Eva; González García, Ramón  póster de congreso
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015La adaptación de S. cerevisiae a la primera fase de la fermentación alcohólica ocurre a diferentes niveles génicosTronchoni, Jordi ; Mangado, Ana ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
Results 1-50 of 52 (Search time: 0.217 seconds).