Search


Start a new search
Current filters:
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-37 of 37 (Search time: 0.133 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Mar-2017Anthocyanin-derived pigments driving dryness and persistency in red winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Ferrero-del-Teso, S.; Bueno, Mónica ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-Sep-2017Sensory-directy strategies for isolating compounds driving dryness and persistence in red winesBueno, Mónica ; Ferrero-del-Teso, S.; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-Oct-2017Estudio de interacciones sensoriales del tipo amargor-aroma, astringencia-aroma, amargor-acidez y astringencia-acidez en vino tinto. Efecto del nivel de experiencia del consumidorDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017The story that kinetics of O2 and SO2 consumption tell us about wine oxidation mechanismsCarrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentecomunicación de congreso
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Apr-2017Wine assessment prediction using trained panelistsGonzález-Lázaro, Miriam; Ruiz, A.; Fernández-Zurbano, Purificación ; Dizy, Martacomunicación de congreso
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Aug-2017Using trained panel descriptors to predict experts perception of winesGonzález Hernández, Marivel; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ruiz Vega, A.póster de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Characterization of green character of red winesFerrero-del-Teso, S.; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Arias, Ignacio; Fernández-Zurbano, Purificación ; Escudero, Ana; Ferreira, Vicentepóster de congreso
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2016Modulation of bitterness by aroma: cross modal interactions in red wineDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Gallego de la Sacristana, Roberto; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
9openAccessJun-2015Evolución de la composición no volátil de vinos de tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígenoAvizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Study of perceptions implicated in masking wines bitterness and selection of phenolic compounds with ability to predict bitternessGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Changes in Key wine aroma compounds during oxidation. Relationship with polyphenol changes and with some potential precursorsFranco-Luesma, Ernesto; Bueno, Mónica ; Culleré, Laura; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentepóster de congreso
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2015Evolución del color y de la composición antociánica de vinos de crianza durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígenoEchávarri-Granado, José Federico; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2014Evolution of bitterness and astringency during red wine ageing and their correlation with non-volatile compositionFernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilarpóster de congreso
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2015Assessment of the organoleptic properties of low molecular weight compounds in reconstituted winesDiago, Maria P. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Novel contribution to the study of mouth-feel properties in winesFernández-Zurbano, Purificación ; Valentin, Dominique; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicentecomunicación de congreso
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Study of the Effect of Low Molecular Weight Phenols in the In-Mouth Sensory Perception of High Molecular Weight Phenols in wines. An approach to taste-taste and taste-astringency interactionsGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Evaluación del color del vino tinto mediante análisis sensorial. Correlación de las medidas físico-químicas con los atributos sensorialesAvizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; González Hernández, Marivel; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
18openAccessred_wines_Avizcuri.pdf.jpgMar-2014Relationship between the non-volatile composition and the in-mouth quality in red winesAvizcuri, J. M. ; González Hernández, Marivel; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación ; Sáenz-Navajas, María-Pilarpóster de congreso
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-Sep-2014Understanding intrinsic quality assessment of red wines by expertsSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación ; Valentin, Dominiquepóster de congreso
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2013The sensory drivers of wine quality and the sensoactive chemical behind it: A sensometabolomic approachSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Ballester, Jordi; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; Peyron, Dominique; Valentin, Dominiquecomunicación de congreso
21openAccessJun-2015Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintosFernández-Zurbano, Purificación ; Avizcuri, J. M. ; Gonzalo-Diago, A. ; González Hernández, Marivel; Dizy, Marta; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicentepóster de congreso
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Vinos tintos crianza riojanos: una relación entre el análisis sensorial descriptivo, valoración de profesionales y percepción de calidad de consumidores.González Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Busto, Fernando; Garrido, Elena; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Study of anthocyanic profiles of 123 intraspecific grape hybrids derived from Graciano x TempranilloSong, Shiren; Soriano, Gonzalo; Avizcuri, J. M. ; Fernández-Zurbano, Purificación ; Menéndez, Cristina M.comunicación de congreso
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Direct method for the analysis of Cysteinated and Glutationated precursors of 3 MH and 4MMP by UHPLC-MSHernández-Orte, Purificación; Concejero, B.; Peña-Gallego, A.; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentepóster de congreso
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Análisis sensorial descriptivo de vinos tintos crianza riojanos: valoración de los críticos de vinosGonzález Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2014The existence of free and complexed forms of mercaptans and the implication of slow reduction processes on their formation and release in wine ageingFerreira, Vicente; Franco-Luesma, Ernesto; Carrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2014Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumersGonzález Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación ; Valentin, Dominiquepóster de congreso
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2013Wines reconstitution strategy: a thorough study of the effect of low molecular weight phenols in the in-mouth sensory perception of high molecular weight phenols and vice versaGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Efecto del tiempo y la concentración de oxígeno en la evolución del color de vinos jóvenesAvizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; González Hernández, Marivel; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Vinos reconstituidos: Efecto de los compuestos de bajo peso molecular en la percepción gustativa de los compuestos fenólicos de alto peso molecular y viceversaGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2016Evolución del color y la composición antocianica de vinos tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígenoAvizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Chemosensory approach for understanding the green, aggressive and hard character of red winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Valentin, Dominique; Lacau, Blanca; Barón, Cristina; Astrain, Jesús; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentecomunicación de congreso
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2016Changes in phenolic composition of red wines caused by oxidation in relation to the level of SO2Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica ; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentepóster de congreso
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Identification of green, aggressive and hard character of wines by a chemo-sensory directed methodologyFernández-Zurbano, Purificación ; Lacau, Blanca; Barón, Cristina; Valentin, Dominique; Astrain, Jesús; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicentepóster de congreso
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2016Combining sensory and chemo-sensory strategies for the development of mouth-feel vocabulary describing red wines by Spanish wine expertsSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M. ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019PLS-SEM models for aroma, taste and mouthfeel descriptors of ultra premium winesLiu, Shuyan; Winkler, Manfred; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ruiz Vega, A.; Dizy, Martacomunicación de congreso
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Jul-2017Scaling-up aerated fermentation for etanol reduction. Effect on wine aromaCuriel, José Antonio ; Tronchoni, Jordi ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
Results 1-37 of 37 (Search time: 0.133 seconds).
  • previous
  • 1
  • next