| | Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
| 1 | closedAccess | | jun-2016 | Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Ruiz, A.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 2 | closedAccess | | 27-jun-2016 | Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from Tempranillo | Ruiz, A.; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 3 | closedAccess | | jun-2013 | Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja | Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M. | póster de congreso |
| 4 | openAccess | | jun-2015 | Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
| 5 | closedAccess | | 29-mar-2017 | Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 6 | closedAccess | | jul-2013 | Effect of commercial mannoprotein addition on polysaccharide, polyphenolic, colour composition and on sensory profile in red varietal wines | Martínez-Pinilla, O. CSIC; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
| 7 | closedAccess | | 19-dic-2013 | Elaboración de vinos espumosos con variedades representativas de vinos tranquilos | Ayestarán, Belén CSIC ORCID | comunicación de congreso |
| 8 | closedAccess | | mar-2014 | Relationship between foaming properties and chemical composition of sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M. | comunicación de congreso |
| 9 | closedAccess | | 17-jul-2017 | Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysis | Balda, Pedro CSIC; Garau, M. C.; Luna, J. M.; Medrano, H.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
| 10 | closedAccess | | 10-jul-2017 | Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 11 | closedAccess | | nov-2014 | Role of polysaccharide composition on the foam properties of white and rosé sparkling wines | Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 12 | openAccess | | may-2014 | Relationship between foaming properties and polysaccharide composition of sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 13 | openAccess | | 29-mar-2017 | Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
| 14 | closedAccess | | nov-2014 | Use of different enological techniques to prepare red base wines: Effect on volatile composition | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Salgado, Camila; Palacio, Laura; Hernández, Antonio; Prádanos, Pedro | póster de congreso |
| 15 | openAccess | | nov-2014 | Relationship between foaming properties and polyphenolic composition of sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 16 | closedAccess | | jun-2013 | Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 17 | closedAccess | | 17-jul-2017 | Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Apolinar-Valiente, Rafael; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Williams, Pascale; Doco, Thierry | póster de congreso |
| 18 | openAccess | | jun-2015 | Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de Tempranillo | Quintana, Neiba; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Vicente, Roberto; Canals, Clara; Adell, Elena | póster de congreso |
| 19 | closedAccess | | jul-2015 | Role of major wine constituents in the foam sensory properties of sparkling wines made from red grapes | Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 20 | openAccess | | jun-2015 | Elaboración de vinos espumosos de calidad a partir de variedades tintas. Efecto de diferentes técnicas vitivinícolas en la composición polifenólica | Hernández Saseta, Isabel; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 21 | closedAccess | | jul-2013 | Glycosyl Residue Composition and Polysaccharide Families in Natural Spanish Sparkling Wines: the Role of Grape Variety and Time of Aging in Presence and Absence of Yeast Lees | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 22 | closedAccess | | jun-2016 | Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise method | Pérez-Magariño, Silvia; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; López de la Cuesta, Pedro; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID | póster de congreso |
| 23 | closedAccess | | 29-mar-2017 | Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type aging | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
| 24 | closedAccess | | jul-2015 | Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise method | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
| 25 | openAccess | | may-2014 | Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
| 26 | closedAccess | | 6-jun-2023 | Contenido en polisacáridos de extractos obtenidos a partir de hollejos sin fermentar procedentes de variedades tintas | Curiel-Fernández, María; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia | comunicación de congreso |
| 27 | openAccess | | jun-2015 | Effect of grape maturity on the carbohydrate composition of red sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Doco, Thierry; Williams, Pascale; Apolinar-Valiente, Rafael | póster de congreso |
| 28 | closedAccess | | 5-jun-2023 | Effect of foliar application of methyl jasmonate and urea on polysaccharide composition of grapes and wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Torres Díaz, Lesly Laura; Landin Ross-magahy, Mikel; Martínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
| 29 | closedAccess | | nov-2014 | Changes of volatile compounds by the addition of yeast autolysated in white sparkling wine elaboration | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | comunicación de congreso |
| 30 | closedAccess | | 17-jul-2017 | Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape variety | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
| 31 | closedAccess | | jun-2013 | Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías | Pérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |