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1openAccessJun-2015Elaboración de vinos espumosos de calidad a partir de variedades tintas. Efecto de diferentes técnicas vitivinícolas en la composición polifenólicaHernández Saseta, Isabel; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape varietyPérez Magariño, Silvia; Bueno, Mónica ; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-Mar-2017Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degreeGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-Mar-2017Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type agingMartínez Lapuente, Leticia ; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Pérez-Magariño, S.; Ayestarán, Belén póster de congreso
5openAccessEffect_fining.pdf.jpg29-Mar-2017Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red winesMartínez Lapuente, Leticia ; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysisBalda, Pedro ; Garau, M. C.; Luna, J. M.; Medrano, H.; Martínez Lapuente, Leticia ; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-Jul-2017Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling winesGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez Magariño, Silviapóster de congreso
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Apolinar-Valiente, Rafael; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez Magariño, Silvia; Williams, Pascale; Doco, Thierrypóster de congreso
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Role of polysaccharide composition on the foam properties of white and rosé sparkling winesGuadalupe, Zenaida ; Martínez Lapuente, Leticia ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Relationship between foaming properties and polyphenolic composition of sparkling winesAyestarán, Belén ; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Changes of volatile compounds by the addition of yeast autolysated in white sparkling wine elaborationPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén comunicación de congreso
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Jun-2016Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from TempranilloRuiz, A.; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
13openAccessJun-2015Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de TempranilloQuintana, Neiba; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Vilanova de la Torre, María del Mar ; Vicente, Roberto; Canals, Clara; Adell, Elenapóster de congreso
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2014Relationship between foaming properties and chemical composition of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.comunicación de congreso
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La RiojaAyestarán, Belén ; Martínez-Pinilla, O. ; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Pérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.póster de congreso
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, S.; Ayestarán, Belén ; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia ; Bueno-Herrera, Marta; González-Lázaro, Miriam; López de la Cuesta, Pedro; Guadalupe, Zenaida póster de congreso
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Glycosyl Residue Composition and Polysaccharide Families in Natural Spanish Sparkling Wines: the Role of Grape Variety and Time of Aging in Presence and Absence of Yeast LeesMartínez Lapuente, Leticia ; Martínez-Pinilla, O. ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Role of major wine constituents in the foam sensory properties of sparkling wines made from red grapesLázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
19openAccessJun-2015Effect of grape maturity on the carbohydrate composition of red sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez-Magariño, S.; Doco, Thierry; Williams, Pascale; Apolinar-Valiente, Rafaelpóster de congreso
20openAccessNov-2014Relationship between foaming properties and polyphenolic composition of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Effect of commercial mannoprotein addition on polysaccharide, polyphenolic, colour composition and on sensory profile in red varietal winesMartínez-Pinilla, O. ; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre líasPérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturalesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Martínez-Pinilla, O. ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
24openAccessJun-2015Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumososPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Dec-2013Elaboración de vinos espumosos con variedades representativas de vinos tranquilosAyestarán, Belén comunicación de congreso
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
27openAccesssparkling_wines_Martinez.pdf.jpgMay-2014Relationship between foaming properties and polysaccharide composition of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Use of different enological techniques to prepare red base wines: Effect on volatile compositionPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Salgado, Camila; Palacio, Laura; Hernández, Antonio; Prádanos, Pedropóster de congreso
29openAccessinfluence_polysaccharide_Martinez.pdf.jpgMay-2014Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red winesGonzález-Lázaro, Miriam; Ruiz, A.; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
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