English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/10515
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Susceptibilidad al agrietamiento de los frutos de distintas variedades de cerezo (Prunus avium L.)

Other TitlesSusceptibility of sweet cherry varieties to fruit cracking.
AuthorsTabuenca Abadía, María de la Concepción ; Cambra Ruiz de Velasco, Mariano
Issue Date1982
PublisherCSIC - Estación Experimental de Aula Dei (EEAD)
CitationTABUENCA, M.C. y CAMBRA, M., 1982. Susceptibilidad al agrietamiento de los frutos de distintas variedades de cerezo (Prunus avium L.). An. Estac. Exp. Aula Dei, vol. 16 (1982): 95-99.
Abstract[ES] Se estudia la susceptibilidad al agrietamiento de los frutos de 28 variedades de cerezo. El índice de agrietamiento se ha determinado por el método de Vemer haciendo las determinaciones en época próxima a la maduración de cada variedad.
[EN] The incidence of fruit cracking in 28 varieties of sweet cherries was studied. The cracking index was determined by the Verner method in the 2 year period 1980-1981. The determinations were made each year at the optimal time of maturity.
Publisher version (URL)http://eead.csic.es/index.php?id=137
URIhttp://hdl.handle.net/10261/10515
ISSN0365-1800
Appears in Collections:(EEAD) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TabuencaMC_AnalesEEAD_1982_16_1_2.pdf212,31 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.