English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/101625
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Síntesis, caracterización y estudio del carácter prebiótico de oligosacáridos derivados de la lactulosa

AuthorsCardelle-Cobas, Alejandra
AdvisorCorzo, Nieves ; Villamiel, Mar
Issue Date2009
PublisherCSIC - Instituto de Fermentaciones Industriales (IFI)
Universidad Autónoma de Madrid
DescriptionMemoria presentada por Alejandra Cardelle-Cobas para optar al grado de Doctor en Ciencia y Tecnología de los Alimentos.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/101625
Appears in Collections:(IFI) Tesis
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
carácter prebiótico de oligosacáridos.pdf14,15 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.