English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/101592
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Harinas de leguminosas deshidratadas: Caracterización nutricional y valoración de sus propiedades tecno-funcionales

AuthorsAguilera-Gutiérrez, Yolanda
AdvisorMartín-Cabrejas, María A. ; Esteban, Rosa M.
Issue Date2009
PublisherUniversidad Autónoma de Madrid
DescriptionTrabajo presentado por Yolanda Aguilera Gutiérrez para optar al grado de Doctor y que ha sido realizado en el Departamento de Química Agrícola de la Facultad de Ciencias de la UAM.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/101592
Appears in Collections:(IFI) Tesis
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Harinas de leguminosas deshidratadas.pdf5,93 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.