English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/101210
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Procesado de alimentos a alta presión y baja temperatura

AuthorsOtero, Laura ; Molina García, Antonio D. ; Sanz Martínez, Pedro D.
Issue Date2000
PublisherEdiciones y Publicaciones Alimentarias
CitationAlimentación, equipos y tecnología 10: 153- 158 (2000)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/101210
Identifiersissn: 0212-1689
Appears in Collections:(IF) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.