English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/100732
Compartir / Impacto:
Estadísticas
Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
 |  Ver citas en Google académico
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar otros formatos: Exportar EndNote (RIS)Exportar EndNote (RIS)Exportar EndNote (RIS)
Título

Effect of ozone on bacterial flora in poultry during refrigerated storage

Autor Nieto, J. C.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Peláez Martínez, María Carmen
Palabras clave Ozone
Poultry
Bacteria
Refrigeration
Fecha de publicación 1984
EditorElsevier
Citación International Journal of Refrigeration 7: 389- 392 (1984)
ResumenThe effect of ozone on the microbiological and sensory quality of poultry during refrigerated storage was studied. Ozone facilitates the oxidation of lipids, but no alterations were observed in the sensory characteristics of the meat. Ozone has a pronounced effect on the flora causing deterioration and hence prolongs the useful life of poultry in refrigerated storage. It was also observed to exert a powerful bactericidal effect on coliforms, Escherichia coli, and Salmonella. © 1984.
URI http://hdl.handle.net/10261/100732
DOI10.1016/0140-7007(84)90010-0
Identificadoresdoi: 10.1016/0140-7007(84)90010-0
issn: 0140-7007
Aparece en las colecciones: (IF) Artículos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.