2024-03-29T01:59:30Zhttp://digital.csic.es/dspace-oai/requestoai:digital.csic.es:10261/2141252020-06-12T01:10:29Zcom_10261_11773com_10261_1col_10261_11774
http://hdl.handle.net/10261/214125/ore.xml
2020-06-11T11:29:53Z
2020-06-11T11:29:53Z
DIGITAL.CSIC
Cross-sectional association between non-soy legume consumption, serum uric acid and hyperuricemia: the PREDIMED-Plus study
Becerra-Tomás, Nerea
Mena-Sánchez, Guillermo
Díaz-López, Andrés
Martínez-González, Miguel Ángel
Babio, Nancy
Corella, Dolores
Freixer, Gala
Romaguera, Dora
Vioque, Jesús
Alonso-Gómez, Ángel M.
Wärnberg, Julia
Martínez, Alfredo J.
Serra-Majem, Lluis
Estruch, Ramón
Fernández-García, José C.
Lapetra, José
Pintó, Xavier
Tur, Josep A.
López-Miranda, José
Bueno-Cavanillas, Aurora
Gaforio, José Juan
Matía-Martín, Pilar
Daimiel, Lidia
Martín-Sánchez, Vicente
Vidal, Josep
Vázquez, Clotilde
Ros, Emilio
Razquin, Cristina
Abellán Cano, Iván
Sorlí, José V.
Torres, Laura
Morey, Marga
Navarrete-Muñoz, María A.
Tojal Sierra, Lucas
Crespo-Oliva, Edelys
Zulet, M. Ángeles
Sanchez-Villegas, Almudena
Casas, Rosa
Bernal-Lopez, M, Rosa
Santos-Lozano, J. M.
Corbella, Emili
Bibiloni, Maria del Mar
Ruiz-Canela, Miguel
Fernández-Carrión, Rebeca
Quifer, Mireia
Prieto, Rafel M.
Fernandez-Brufal, Noelia
Salaverria Lete, Itziar
Cenoz, Juan Carlos
Llimona, Regina
Salas-Salvadó, Jordi
2020-06-11T11:29:53Z
ORIGINAL
LICENSE
SWORD
THUMBNAIL