2024-03-28T14:37:19Zhttp://digital.csic.es/dspace-oai/requestoai:digital.csic.es:10261/1869842021-10-21T14:48:00Zcom_10261_125com_10261_2com_10261_68col_10261_504col_10261_447
Metagenomic study of diverse ingredients and seasoning material used in table olive elaboration
Benítez-Cabello, Antonio
Sánchez García, Borja
Margolles Barros, Abelardo
Romero-Gil, Verónica
Calero-Delgado, Beatriz
Medina Pradas, Eduardo
Garrido, Antonio
Rodríguez-Gómez, Francisco J.
Jiménez Díaz, Rufino
Arroyo López, Francisco Noé
Ministerio de Economía y Competitividad (España)
Sánchez García, Borja [0000-0003-1408-8018]
Margolles Barros, Abelardo [0000-0003-2278-1816]
Trabajo presentado en la 4th International Food Safety, Quality & Policy Conference, celebrada en Dubai los días 5 y 6 de diciembre de 2016
This work has received funding from the Spanish Government through the Olifilm project (AGL2013-48300-R)
Peer reviewed
2019-07-26T09:45:34Z
2019-07-26T09:45:34Z
2016-12-05
póster de congreso
http://purl.org/coar/resource_type/c_6670
4th International Food Safety, Quality & Policy Conference (2016)
http://hdl.handle.net/10261/186984
http://dx.doi.org/10.13039/501100003329
es
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info:eu-repo/grantAgreement/MINECO/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2013-48300-R
Sí
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