José-Antonio-Cayuela-Sánchez2-150x150.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Cayuela, José Antonio
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos; Grupo: Monitorización no destructiva de calidad de alimentos
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Nondestructive monitoring food quality.
 
Email
jacayuela@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 1-20 de 46.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostprint_2017_NIRnews_V28_P12.pdf.jpg30-abr-2017Assessing olive oil peroxide value by NIRS, and on reference methodsCayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
2openAccessPostprint_2017_EurFoodResTechnol_V243_P941.pdf.jpgjun-2017Assessing wine sensory attributes using Vis/NIRCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Puertas, Belén; Cantos-Villar, Emmaartículo
3openAccess1884-Article Text-6161-1-10-20210610.pdf.jpg2021Captive fatty acids of fresh olive oils?Cayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
4closedAccess4-jul-2006Changes in Phenolic Composition Induced by Pseudomonas savastanoi pv. Savastanoi Infection in Olive Tree: Presence of Large Amounts of Verbascoside in Nodules of Tuberculosis DiseaseCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Rada, Mirella CSIC ORCID; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Albi, Tomás CSIC; Guinda Garín, M. Ángeles CSICartículo
5closedAccess9-dic-2008Characterization of artisanally and semiautomatically extracted argan oils from MoroccoCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Rada, Mirella CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Benaissa, Mohamed; Abdelaziz, Elamrani; Guinda Garín, M. Ángeles CSICartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Chemical Composition and Antibacterial Activity of the Essential Oil of Spirulina platensis from MoroccoOuld-Bellahcen, T.; Cherki, M.; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Cherif, A.; El-Amrani, A.artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2015Chemical Composition of Moroccan Argania spinosa leaf Essential Oils Isolated by Supercritical CO2, Microwave and HydrodistillationEl Amrani, Abdelaziz; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Eddine, Jamal Jamalartículo
8openAccessChemical composition of the essential oil of Warionia saharaui.pdf.jpg2007Chemical Composition of the Essential Oil of Warionia saharae from MoroccoEssaqui, Abdelhak; Elamrani, Abdelaziz; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Benaissa, Mohamedartículo
9openAccessPostP_2020_JFCA_V92_103572.pdf.jpgsep-2020Compositional method for measuring the nutritional label components of industrial pastries and biscuits based on Vis/NIR spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Palarea-Albaladejo, Javier; Zira, Tatiana P.; Moriana-Correro, Elenaartículo
10closedAccessoct-2009Control of Table Grapes Postharvest Decay by Ozone Treatment and Resveratrol InductionCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vázquez Martínez, Antonio CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
11openAccessPostprint_JAOCS_2015_V92_P1143.pdf.jpg2015Controlling Argan Seed Quality by NIRGuinda Garín, M. Ángeles CSIC; Rada, Mirella CSIC ORCID; Benaissa, Mohamed; Ourrach, Ibtissam; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
12closedAccess17-ene-2009Effect of Temperature, Modified Atmosphere and Ethylene During Olive Storage on Quality and Bitterness Level of the OilYousfi, Khaled CSIC; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
13openAccessEstimación de las pérdidas de nitrato en un suelo.pdf.jpg1994Estimación de las pérdidas de nitrato en un suelo con cultivo de maíz y riegoCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Fernández Luque, José Enrique CSIC ORCID ; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Murillo Carpio, José Manuel CSIC ORCID; Cabrera, Francisco CSIC ORCIDartículo
14openAccessPalarea-Albaladejo2021_Article_EstimatingFatComponentsOfPotat.pdf.jpg2021Estimating Fat Components of Potato Chips Using Visible and Near¿Infrared Spectroscopy and a Compositional Calibration ModelPalarea-Albaladejo, Javier; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Moriana-Correro, Elenaartículo
15openAccess2019Fresh extra virgin olive oil, with or without veilCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID artículo
16closedAccess19-may-1997Influence of the ecological cultivation of strawberries on the quality of the fruit and on their capacity for conservationCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vidueira, José M.; Albi, Miguel A.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
17openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgdic-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
18openAccessNIR_spectrometers.pdf.jpgnov-2010Intact orange quality prediction with two portable NIR spectrometersCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Weiland, Carlosartículo
19openAccessLosses of nitrate.pdf.jpgabr-1993Losses of nitrate from a sandy loam soil under corn: lysimeter experimentCabrera, Francisco CSIC ORCID; Reyes, A.; Fernández Boy, E.; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Murillo Carpio, José Manuel CSIC ORCIDartículo
20openAccessMedida in situ de las propiedades hidráulicas del suelo.pdf.jpg1993Medida in situ de las propiedades hidráulicas del sueloMoreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Luque, José Enrique; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo