margaritatejadayabar.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Tejada Yábar, Margarita
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Productos (DPRD)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Grupo de Calidad y Seguridad de Productos de Pesca y Acuicultura (QUALIFISH)
 
Email
N/A
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 1-20 de 87.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Addition of sardine to hake minces and subsequent effect on dimethylamine and formaldehyde formationTejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudenaartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Adenosine triphosphate and derivatives as freshness indicators of gilthead sea bream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, Ana; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Aggregation of minced hake during frozen storageTorrejón, Purificación; Mazo, M. Luisa del; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Aggregation of myofibrillar proteins in hake, sardine, and mixed minces during frozen storageHuidobro, Almudena; Gamal, Mohamed; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Allergenic properties and cuticle microstructure of Anisakis simplex L3 after freezing and pepsin digestionRodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Alteration of the electrophoretic pattern of myofibrillar proteins in fish mince during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anisakis antigens detected in fish muscle infested with Anisakis simplex L3Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
8openAccess2021Anisakis simplex (s.l.) resistance to the action of gastric enzymes depends upon previous treatments applied to infected fish mince and affects antigen releaseSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Carballeda-Sangiao, Noelia CSIC ORCID; Rodríguez, Santiago CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Cobacho Arcos, Susana CSIC; González Muñoz, Miguel; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex allergens remain active after conventional or microwave heating and pepsin treatments of chilled and frozen L3 larvaeVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex antigens in fresh and frozen-thawed muscle of anchovies in vinegarSolas, M. Teresa; García, M. Luisa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009"Anisakis": efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alérgenosTejada Yábar, Margarita CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis: efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alérgenosTejada Yábar, Margarita CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Antigenicity and viability of anisakis larvae infesting hake heated at different time-temperature conditionsVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antigenicity of Anisakis simplex s.s. L3 in parasitized fish after heating conditions used in the canning processingTejada Yábar, Margarita CSIC ; Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Fernández, Agustín F. CSIC ORCID; Mendizábal, Angel; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguelartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added saltHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in the quality indices during ice storage of farmed Senegalese sole (Solea senegalensis)Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Heras, Cristina de las CSIC; Kent, Michaelartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Characteristics of the salt-soluble fraction of hake (Merluccius merluccius) fillets stored at -20 and -30 °CMazo, M. Luisa del; Torrejón, Purificación; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparison of gilthead sea bream (Sparus aurata) and hake (Merluccius merluccius) muscle proteins during iced and frozen storageTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Fouad Mohamed, Gamalartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Compuestos nitrogenados no proteicos en el músculo de pescado. Origen y alteración durante el tratamiento frigoríficoHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Consequences of frozen storage for nutritional value of hakeÁlvarez, Cristina CSIC ORCID; Huidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Vazquez, Irene; Miguel, E. de; Gómez de Segura, Ignacio A.artículo