Firma en Digital.CSIC (*)
Centeno, Carmen
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Metabolismo y Nutrición (DMN)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
La investigación del DMN se centra en el estudio del metabolismo y actividad biológica de alimentos y sus componentes, nutrientes y no nutrientes, así como en el estudio de aspectos nutricionales en situaciones fisiológicas y patológicas, mediante modelos celulares, estudios en animales y en humanos.
 
Email
N/A
 

Refined By:
Fulltext:  No Fulltext

Resultados 1-20 de 22.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009A simplified management of the in situ evaluation of feedstuffs in ruminants: Application to the study of the digestive availability of protein and amino acids corrected for the ruminal microbial contaminationGonzález, Javier CSIC; Ouarti, Mafhoud; Rodríguez, Carlos Alberto; Centeno, Carmen CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Changes in the non-structural carbohydrates associated with the field drying of oat forageTreviño, Jesús; Centeno, Carmen CSIC ; Ortiz, Luis T.; Caballero, Rafael CSICartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Composition of bacteria harvested from the liquid and solid fractions of the rumen of sheep as influenced by feed intakeRodríguez, Carlos Alberto; González, Javier CSIC; Alvir, M. R; Repetto, J. L.; Centeno, Carmen CSIC ; Lamrani, Faridaartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Efecto de la inclusión de altramuz (L. albus) y Flavomicina en dietas para pollosCenteno, Carmen CSIC ; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Treviño, Jesús; Brenes, Agustín CSICartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of dietary high-oleic acid sunflower seed, palm oil and vitamin E supplementation on broiler performance, fatty acid composition and oxidation susceptibility of meatRebolé, Almudena; Rodríguez, M. L.; Ortiz, Luis T.; Alzueta, Carmen; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Effect of dietary oligosaccharides on the digestion of pea starch by growing chicksTreviño, Jesús; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSIC; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of inclusion level of linseed on the nutrient utilisation of diets for growing broiler chickensRodríguez, M. L.; Alzueta, C.; Rebolé, Almudena; Ortiz, Luis T.; Centeno, Carmen CSIC ; Treviño, Jesúsartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of several germination conditions on total P, phytate P, phytase and acid phosphatase activities and inositol phophate esthers in rye and barleyCenteno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Canales, Rosa; Lozano, Ana; Cuadra, Celia de laartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of several germination conditions on total P, phytate P, phytase, acid phosphatase activities and inositol phosphate esters in spring and winter wheatCenteno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Lozano, Ana; Cuadra, Celia de laartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of solvent extraction on the nitrogen compounds in alfalfa protein concentratesHernández, M. Teresa CSIC ; Centeno, Carmen CSIC ; Martínez, Carmen; Hernández, Ameliaartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of tannins from faba beans (Vicia faba) on the digestion of starch by growing chicksTreviño, Jesús; Ortiz, Luis T.; Centeno, Carmen CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effects of citric acid and microbial phytase on amino acid digestibility in broiler chickensCenteno, Carmen CSIC ; Arija, Ignacio ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSICartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effects of ensiling on in situ ruminal degradability and intestinal digestibility of corn forageGonzález, Javier CSIC; Faría-Mármol, J.; Arroyo, José María; Centeno, Carmen CSIC ; Martínez, Adelaartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effects of feeding growing broiler chickens with practical diets containing sweet lupin (Lupinus angustifolius) seed mealRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Brenes, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effects of removal of mucilage and enzyme or sepiolite supplement on the nutrient digestibility and metabolyzable energy of a diet containing linseed in broiler chickensAlzueta, Carmen; Ortiz, Luis T.; Rebolé, Almudena; Rodríguez, M. L.; Centeno, Carmen CSIC ; Treviño, Jesúsartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009In situ ruminal amino acid degradability of green and ensiled Italian rye-grass according to particle transit model and microbial contamination correctionGonzález, Javier CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Morujo, N.; Faría-Mármol, J.; Martínez, Adelaartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Influence of peas (Pisum sativum) as a dietary ingredient and flavomycin supplementation on the performance and intestinal microflora of broiler chicksBrenes, Agustín CSIC; Treviño, Jesús; Centeno, Carmen CSIC ; Yuste, P.artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Pea protein as a substitute of soya bean protein in diets for young pigs: Effects on productivity and digestive traitsValencia, Diego G.; Serrano, M. P.; Centeno, Carmen CSIC ; Lázaro, Rosa; Mateos, Gonzalo G.artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Phytase and acid phosphatase activities in plant feedstuffsViveros, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSIC; Canales, Rosa; Lozano, Anaartículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Protein value for ruminants of a sample of whole cottonseedGonzález, Javier CSIC; Faría-Mármol, J.; Rodríguez, Carlos Alberto; Ouarti, Mafhoud; Alvir, M. R; Centeno, Carmen CSIC artículo