Firma en Digital.CSIC (*)
Estrella, Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Procesos (DPRC)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Grupo de Biotecnología Bacteriana (BIOBACT)
 
Email
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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactive phenolic compounds and fuctional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2011Bioactive phenolic compounds and functional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2005Bioactive phenolic compounds of cowpeas (Vigna sinensis L.). Modifications by fermentations with natural microflora and with Lactobacillus plantarum ATCC 14917Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Fernández, Dolores; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Chemical characterisation of Malvar grape seeds (Vitis vinifera L.) by ultrafiltration and RP-HPLC-PAD-MSProdanov, M. CSIC ORCID ; Vacas, Visitación; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Amador, Beatriz CSIC; Winterhalter, Peterartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detectionBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Bengoechea, M. Luz; Quesada, Cristina; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic contentBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.)López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elviraartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of processing on some antinutritional factors of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gorospe, Maria J.; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of toasting Intensity at cooperage on phenolic compounds in Acacia (Robinia pseudoacacia) heartwoodSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil as affected by industrial dehydrationAguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990HPLC study of the efficiency of extraction of phenolic compoundsFernández de Simón, Brígida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Importance of phenolic compounds for the characterization of fruit juicesFernández de Simón, Brígida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Industrial clarification of anthocyanin-rich grape pomace extracts by crossflow membrane filtrationProdanov, M. CSIC ORCID ; Vacas, Visitación; Sánchez, Ana M. CSIC; Alonso, Gonzalo L.; Elorza, Ángeles; Lucendo, C.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of processing in the phenolic composition and health-promoting properties of Lentils (Lens culinaris L.)López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elviraartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-may-2012LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperageSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Mechanisms associated to apoptosis of cancer cells by phenolic extracts from two canned common beans varieties (Phaseolus vulgaris L.)Moreno-Jiménez, Martha Rocío; López‐Barraza, Rosalía; Cervantes-Cardoza, Verónica; Pérez-Ramírez, Iza F.; Reyna-Rojas, Jessica Alejandra; Gallegos-Infante, José A.; Estrella, Isabel CSIC ; Rojas‐Contreras, Juan Antonio; González-Laredo, Rubén Francisco; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabethartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Natural fermentation of lentilsTabera, Javier; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Villa, Rosa CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Phenolic composition changes of processed common beans: Their antioxidant and anti-inflammatory effects in intestinal cancer cellsMoreno-Jiménez, Martha Rocío; Cervantes-Cardoza, Verónica; Gallegos-Infante, José A.; González-Laredo, Rubén Francisco; Estrella, Isabel CSIC ; García-Gasca, Teresa de J.; Herrera-Carrera, E.; Díaz-Rivas, Jesús O.; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabethartículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Phenolic composition of industrially manufactured purées and concentrates from peach and apple fruitsBengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC artículo