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Firma en Digital.CSIC (*)
Mayo Pérez, Baltasar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Productos Lácteos de Asturias (IPLA)
 
Departamento
Microbiología y Bioquímica de Productos Lácteos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Cultivos Lácteos Funcionales
 
Email
baltasar.mayo@ipla.csic.es
 
 
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Resultados 81-100 de 118.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
81openAccessJMMB-Ammor-2008.pdf.jpg2008Molecular characterization of intrinsic and acquired antibiotic resistance in lactic acid bacteria and bifidobacteriaAmmor, Mohammed Salim CSIC; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; H. A. M. van Hoek, Angela; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; J.M. Aarts, Henk; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
82openAccessmolecular_identification_Florez.pdf.jpg11-sep-2014Molecular Identification and Quantification of Tetracycline and Erythromycin Resistance Genes in Spanish and Italian Retail CheesesFlórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Alegría, Ángel CSIC ORCID ; Rossi, Franca; Delgado, Susana CSIC ORCID; Felis, Giovanna E.; Torriani, Sandra; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
83closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2013Molecular study of Geotrichum strains isolated from Armada cheeseSacristán, Noelia; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Fernández, Elena CSIC; Fresno, José María; Tornadijo, M. E.; Castro, José Maríaartículo
84openAccess23-sep-2022Phenotype testing, genome analysis, and metabolic interactions of three lactic acid bacteria strains existing as a consortium in a naturally fermented milkRodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
85closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2000Phenotypic and genetic characterization of a selected set of Lactococcus lactis strains isolated from a starter-free farmhouse cheeseSánchez, María M.; Delgado Hervás, Teresa CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
86openAccessijms-24-00605-v2.pdf.jpg2023Phenotypic and Safety Assessment of the Cheese Strain Lactiplantibacillus plantarum LL441, and Sequence Analysis of its Complete Genome and PlasmidomeFlórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Rodríguez-Carrio, Javier CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
87openAccessLactococcus_garvieae.pdf.jpgmar-2010Phenotypic, genetic and technological characterization of Lactococcus garvieae strains isolated from a raw milk cheeseFernández, Elena CSIC; Alegría, Ángel CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
88closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Physiological biodiversity of lactobacillus strains isolated during traditional iranian lighvan cheese manufacturingKafili, Tiva CSIC; Djomeh, Zara E.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
89openAccesspolymorphism margolles.pdf.jpg1998Polymorphism of Listeria monocytogenes and Listeria innocua strains isolated from short-ripened cheesesMargolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID artículo
90openAccessprobiotic_technological_properties_Delgado.pdf.jpg14-ene-2014Probiotic and technological properties of Lactobacillus spp. Strains from the human stomach in the search for potential candidates against gastric microbial dysbiosisDelgado, Susana CSIC ORCID; Leite, Analy M. O.; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
91openAccessProbiotic potential-Leiteetal.pdf.jpgjun-2015Probiotic potential of selected lactic acid bacteria strains isolated from Brazilian kefir grainsLeite, Analy M. O.; Miguel, M. A. L.; Peixoto, R. S.; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Paschoalin, V. M. F.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCIDartículo
92openAccessWO2015025072_A1.pdf.jpg26-feb-2015Probotic strain of lactobacillus reuteri exhibiting ant-helicobacter activity, a probiotic or biotherapeutic product comprising said strain, and the use thereofMayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCIDartículo
93openAccessfoods-12-02388-v2.pdf.jpg16-jun-2023Prodigiosin-Producing Serratia marcescens as the Causal Agent of a Red Colour Defect in a Blue CheeseRodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Lobato, Cristina; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID artículo
94openAccessbacteriocins_enterococcus_Reza.pdf.jpgmay-2012Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genesReza Edalatian, Mohammad; Bagher Habibi Najafi, Mohammad; Mortazavi, Seyed Ali; Alegría, Ángel CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Reza Bassami, Mohammad; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
95openAccessexopolysaccharides_Salazar.pdf.jpgsep-2009Production of exopolysaccharides by Lactobacillus and Bifidobacterium strains of human origin, and metabolic activity of the producing bacteria in milkSalazar, Nuria CSIC ORCID; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Leal, J.A. CSIC; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID artículo
96openAccessProduction_acid.pdf.jpg2019Production of γ-aminobutyric acid (GABA) by lactic acid bacteria strains isolated from traditional, starter-free dairy products made of raw milkValenzuela, J. A.; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Vasek, O. M.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
97openAccessACTA_CL _4.pdf.jpgmay-2010Productos Lácteos del Siglo XXI: conjugando tradición e innovación.Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
98closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Profiling of phenolic metabolites in feces from menopausal women after long-term isoflavone supplementationGuadamuro, Lucía CSIC; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Delgado, Susana CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Suárez, Adolfo; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
99closedAccessjun-2000Quesos de AsturiasRodríguez González, Ana CSIC ORCID; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
100closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-feb-2015Relationships between the genome and some phenotypical properties of Lactobacillus fermentum CECT 5716, a probiotic strain isolated from human milkCárdenas, Nivia; Delgado, Susana CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Rodríguez Gómez, Juan M.artículo