Firma en Digital.CSIC (*)
Alonso López, Leocadio
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Productos Lácteos de Asturias (IPLA)
 
Categoría Profesional
Científico titular
 
Especialización
food-chemistry-technology
 
Email
lalonso@ipla.csic.es
 
 
Scopus AuthorID
 

Resultados 21-40 de 76.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21openAccess2013Derivados lácteos sin colesterol utilizando beta-ciclodextrinaAlonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Determinación de acidos grasos libres en productos lácteosAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-1995Determination of cholesterol in milk fat by gas chromatography with direct injection and sample saponificationAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Determination of mixtures in vegetable oils and milk fat by analysis of sterol fraction by gas chromatographyAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of trans fatty acids and fatty acid profiles in margarines marketed in SpainAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1999Development of a headspace gas chromatographic-mass spectrometric method for determining methyl-ketones and secondary alcohols in blue cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
27openAccessdifferenspain.pdf.jpg2022Differences on the fatty acids and triglycerides profile of conventional vs ecological milk from Asturias, SpainAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1994Effect of a food-grade enzyme preparation from Aspergillus oryzae on free fatty acid release in Manchego-type cheese from ovine and bovine milkFernández-García, Estrella CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of artisanal kid rennet paste on lipolysis in semi-hard goat cheeseFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castillo Lozano, Inmaculada; Blasco, L.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
30openAccessmolecules-23-01789.pdf.jpg20-jul-2018Effect of beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol in ewe’s milk manchego cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fox, Patrick F.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Effect of freezing on soluble nitrogen fraction of Cabrales cheeseRamos González, María Mercedes CSIC ; Cáceres, I.; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
32openAccesseffect-of-cyclodextrin-on-phospholipids.pdf.jpg18-jun-2015Effect of ß-cyclodextrin on phospholipids and cholesterol of the milk fat globule membraneAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Palomaartículo
33closedAccessabr-2009Effect of β-cyclodextrin on trans Fats, CLA, PUFA and Phospholipids of Milk FatAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
34closedAccess21-abr-2009Effect of β-cyclodextrin on trans fats, CLA, PUFA, and phospholipids of milk fat: Method updateAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Effects of changes during ripening and frozen storage on the physicochemical and sensory characteristics of Cabrales cheesesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2004Effects of milk fat replacement by PUFA enriched fats on n-3 fatty acids, conjugated dienes and volatile compounds of fermented milksLuna, Pilar CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
37openAccess1013.pdf.jpg30-ago-1994Estudio de la fracción lipídica de los quesos azules artesanales del Principado de AsturiasAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Antuña, C.; Pardo, M. I.artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Estudio de la fracción lipídica en quesos artesanales asturianosAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Pardo, M. I.artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Extraction of ewe's milk cream with supercritical carbon dioxideGonzález Hierro, María Teresa; Ruiz-Sala, Pedro; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSICartículo
40openAccessplants-10-01984-v2.pdf.jpg23-sep-2021Fast1h-nmr species differentiation method for camellia seed oils applied to spanish ornamentals plants. Comparison with traditional gas chromatographyBarreiro, Rocío; Rodríguez-Solana, Raquel; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Salinero, Carmen; López Sánchez, José Ignacio; Pérez-Santín, Efrén CSICartículo