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Firma en Digital.CSIC (*)
Ríos-Reina, Rocío
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterizacion y Calidad de Lipidos
 
Especialización
Trazabilidad y calidad de alimentos (SEXIA)
 
Email
rrios@ig.csic.es
 
 
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Fecha de Publicación:  [2000 TO 2025]

Resultados 1-10 de 10.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostP_2019_FRI_V123_P298.pdf.jpg2019A comparative study of the volatile profile of wine vinegars with protected designation of origin by headspace stir bar sorptive extractionRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Segura-Borrego, M. Pilar; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdes; Callejón, Raquel M.artículo
2openAccessPostP_2018_EFRT_V244_P1159.pdf.jpg2018A viability study of C–O isotope fingerprint for different geographical provenances of Spanish wine vinegarsOrtiz-Romero, Clemente CSIC; Ríos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Morales, M. Lourdes; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Callejón, Raquel M.artículo
3openAccessPostP_2017_FoodControl_V78_P230.pdf.jpg2017ATR-FTIR as a potential tool for controlling high quality vinegar categoriesRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Callejón, Raquel M.; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Amigo, José M.; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
4openAccessPostprint_2017_FoodChem_V230_P108.pdf.jpgsep-2017Characterization and authentication of Spanish PDO wine vinegars using multidimensional fluorescence and chemometricsRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Elcoroaristizabal, Saioa; Ocaña-González, Juan A.; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Amigo, José M.; Callejón, Raquel M.artículo
5openAccessFoodChemX_2023_V10_100738.pdf.jpg30-oct-2023Comparing the potential of IR-spectroscopic techniques to gas chromatography coupled to ion mobility spectrometry for classifying virgin olive oil categoriesOrtiz-Romero, Clemente CSIC; Ríos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Cardador, María José; Callejón, Raquel M; Arce, Lourdesartículo
6openAccessFoodChem_2022_V399_133942.pdf.jpg15-ene-2023Contribution of specific volatile markers to green and ripe fruity attributes in extra virgin olive oils studied with three analytical methodsRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Rodríguez Morales, María S. CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Data handling in data fusion: Methodologies and applicationsAzcarate, Silvana; Ríos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Amigo, José M.; Goicoechea, Héctor C.artículo de revisión
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018NIR spectroscopy and chemometrics for the typification of Spanish wine vinegars with a protected designation of originRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Callejón, Raquel M.; Amigo, Jose M.artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Sampling methods for the study of volatile profile of PDO wine vinegars. A comparison using multivariate data analysisRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Morales, M. Lourdes; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Amigo, José M.; Callejón, Raquel M.artículo
10openAccesschemosensors-09-00296-v3.pdf.jpg22-oct-2021VinegarScan: A Computer Tool Based on Ultraviolet Spectroscopy for a Rapid Authentication of Wine VinegarsRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Caballero, Daniel; Azcarate, Silvana; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Callejón, Raquel M.; Amigo, José M.artículo