Firma en Digital.CSIC (*)
Carballo, José
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Carne y Productos Cárnicos (CARPROCAR)
 
Email
jcarballo@ictan.csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros - ResearchGate
 

Refined By:
Autor:  Ayo, J.

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Characteristics of meat batters with added native and preheated defatted walnutCofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
2openAccessIF_CarnicosII.pdf.jpgmar-2005Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parteJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of total replacement of pork backfat with walnut on the nutritional profile of frankfurtersAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Serrano, J.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005High pressure processing of meat batters with added walnutsAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Microbial transglutaminase and caseinate as cold set binders: Influence of meat species and chilling storageCarballo, José CSIC ORCID ; Ayo, J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Physicochemical and sensory characteristics of restructured beef steak with added walnutsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID artículo
7closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Physicochemical and sensory properties of healthier frankfurters as affected by walnut and fat contentAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Restructured beef with different proportions of walnut as affected by meat particle sizeCofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Walnut, microbial transglutaminase and chilling storage time effects on salt-free beef batter characteristicsCofrades, Susana CSIC ORCID; Ayo, J.; Serrano, A.; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo