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Firma en Digital.CSIC (*)
Medina, Isabel
 
Otras firmas
Medina Méndez, M. Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Investigaciones Marinas (IIM)
 
Categoría Profesional
Profesora de investigación
 
Especialización
Coordinadora Nacional del Área de Ciencia y Tecnología de los Alimentos del CSIC
 
Email
medina@iim.csic.es
 
 
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Fecha de Publicación:  1912 - 1999

Resultados 1-20 de 32.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess199413C nuclear magnetic resonance monitoring of free fatty acid release after fish thermal processingMedina, Isabel CSIC ORCID ; Sacchi, Raffaele; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995A 13C-NMR study of lipid alterations during fish canning: effect of filling mediumMedina, Isabel CSIC ORCID ; Sacchi, Raffaele; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
3openAccess1995A comparison between conventional and fluorescence detection methods of cooking-induced damage to tuna fish lipidsAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Acyl stereospecific analysis of tuna phospholipids via high resolution 13C-NMR spectroscopyMedina, Isabel CSIC ORCID ; Sacchi, Raffaeleartículo
5closedAccess1993Analysis of 1-O-alk-1-enylglycerophospholipids of albacore tuna (Thunnus alalunga) and their alterations during thermal processingMedina, Isabel CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
6closedAccess1999Challenges in the identification of species of canned fishMackie, I. M.; Pryde, Susan E.; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Quinteiro, Javier; Rey Méndez, Manuel CSIC; Rehbein, Hartmutartículo
7openAccessChanges_lipids_sterilizing.pdf.jpg1997Changes in lipids during different sterilizing conditions in canning albacore (Thunnus alalunga) in oilAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
8closedAccess1999Comparison of natural polyphenol antioxidants from extra virgin olive oil with synthetic antioxidants in tuna lipids during thermal oxidationMedina, Isabel CSIC ORCID ; Satué-Gracia, M. T.; German, J. Bruce; Frankel, Edwin N.artículo
9closedAccess1992Comparison of six methylation methods on marine lipidsMedina, Isabel CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
10closedAccess1995Composition of phospholipids of white muscle of six tuna speciesMedina, Isabel CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
11openAccess914.pdf.jpg30-abr-1995Efecto del enlatado en aceite y salmuera y su posterior almacenamiento sobre los lípidos de la bacoreta (Euthynnus alletteratus)Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
12closedAccess1998Effect of packing media on the oxidation of canned tuna lipids. Antioxidant effectiveness of extra virgin olive oilMedina, Isabel CSIC ORCID ; Sacchi, Raffaele; Biondi, Loredana; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Paolillo, Livioartículo
13closedAccess1999Enzymatic oxidative activity in sardine (Sardina pilchardus) and herring (Clupea harengus) during chilling and correlation with qualityMedina, Isabel CSIC ORCID ; Saeed, Suhur; Howell, Nazlinartículo
14closedAccess1999Fish species identification in canned tuna by PCR-SSCP: Validation by a collaborative study and investigation of intra-species variability of the DNA-patternsRehbein, Hartmut; Mackie, I. M.; Pryde, Susan E.; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Quinteiro, Javier; Rey Méndez, Manuel CSICartículo
15closedAccess1992Fluorescence formation by interaction of albacore (Thunnus alalunga) muscle with acetaldehyde in a model systemAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
16closedAccess1992Fluorescence formation during albacore (Thunnus alalunga) thermal processingAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994High-resolution 13C-NMR olefinic spectra of DHA and EPA acids, methyl esters and triacylglycerolsSacchi, Raffaele; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Paolillo, Livio; Addeo, Francescoartículo
18openAccess1999Influence of storage time and temperature on lipid deterioration during cod (Gadus morhua) and haddock (Melanogrammus aeglefinus) frozen storageAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995One- and two-dimensional NMR studies of plasmalogens (alk- l -enyl-phosphatidylethanolamine)Sacchi, Raffaele; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Paolillo, Livioartículo
20closedAccess1994One-step conversion of fatty acids into their 2-alkenyl-4,4-dimethyloxazoline derivatives directly from total lipidsGarrido, J. L. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo