Firma en Digital.CSIC (*)
Rubio, Luis A.
 
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Rubio San Millán, Luis Ángel
 
Centro o Instituto
CSIC - Estación Experimental del Zaidín (EEZ)
 
Departamento
Fisiología y bioquímica de la nutrición animal
 
Especialización
Salud Gastrointestinal
 
Email
luis.rubio@eez.csic.es
 
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Resultados 1-20 de 37.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017A pea (Pisum sativum L.) seed albumin extract prevents colonic DSS induced dysbiosis in miceAranda-Olmedo, Isabel CSIC; Ruiz, Raquel CSIC; Peinado, M. Jesús CSIC; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
2openAccessPea_Ruiz_Art2020.pdf.jpg16-jun-2020A Pea (Pisum sativum L.) Seed Vicilins Hydrolysate Exhibits PPARγ Ligand Activity and Modulates Adipocyte Differentiation in a 3T3-L1 Cell Culture ModelRuiz, Raquel CSIC; Olías, Raquel CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
3openAccessCarbohydrates-digestibility-faecal-microbiota.pdf.jpg17-feb-2022Carbohydrates digestibility and faecal microbiota composition in rats fed diets based on raw or fermented Vigna unguiculata seed meal as the only protein sourceKapravelou, Garyfallia; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Ruiz, Raquel CSIC; Jesús Peinado, M.; Martín Pedrosa, Mercedes; Porres, Jesús M.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
4openAccessPea proteins- JSFA.pdf.jpg2013Characterization of pea (Pisum sativum) seed protein fractionsRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pérez, Alicia CSIC; Ruiz, Raquel CSIC; Guzmán, M. Ángeles; Aranda-Olmedo, Isabel CSIC; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
5openAccess2020_ArandaOlmedo_JFF_OA.pdf.jpg2020Dietary legumes, intestinal microbiota, inflammation and colorectal cancerAranda-Olmedo, Isabel CSIC; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo de revisión
6openAccessDietary Milk or Isolated_Rubio_Art.pdf.jpg2-ene-2024Dietary Milk or Isolated Legume Proteins Modulate Intestinal Microbiota Composition in RatsRubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Efecto de la inclusión de altramuz (L. albus) y Flavomicina en dietas para pollosCenteno, Carmen CSIC ; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Treviño, Jesús; Brenes, Agustín CSICartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Efecto de la inclusión de tres variedades de habas (Vicia Faba L. Minor) en dietas para ratasBrenes, Agustín CSIC; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Efecto de la incorporación de oleínas en la dieta de gallinas ponedoras sobre el contenido de lípidos en el hígado y metabolismo del colesterolBrenes, Agustín CSIC; Díez, M. V.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Yuste, P.artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Efecto de la relación metionina-colina sobre la acumulación de grasa abdominal en broilersBrenes, Agustín CSIC; Díez, M. V.; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Effect of dietary oligosaccharides on the digestion of pea starch by growing chicksTreviño, Jesús; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSIC; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effects of feeding growing broiler chickens with practical diets containing sweet lupin (Lupinus angustifolius) seed mealRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Brenes, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC artículo
13openAccessCaramel- broiler- ANIMAL.pdf.jpg2013Effects of inulin and di-D-fructose dianhydride-enrichedPeinado, M. Jesús CSIC; Echávarri, Ana CSIC; Ruiz, R.; Suárez-Pereira, E.; Ortiz-Mellet, Carmen; García Fernández, José Manuel CSIC ORCID; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
14openAccessAnimal.pdf.jpg2013Effects of inulin and di-d-fructose dianhydride-enriched caramels on intestinal microbiota composition and performance of broiler chickensPeinado, M.J.; Echevarri, A.; Suárez-Pereira, Elena; Ortiz-Mellet, Carmen; García Fernández, José Manuel CSIC ORCID; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Galacto-oligosaccharides derived from lactulose exert a selective stimulation on the growth of Bifidobacterium animalis in the large intestine of growing ratsMarín-Manzano, M. Carmen CSIC; Abecia, Leticia CSIC ORCID; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
16openAccessGarlic- Pathogens- Poult Sci.pdf.jpg24-oct-2012Garlic derivative PTS-O is effective against broiler pathogens in vivoPeinado, M. Jesús CSIC; Ruiz, Raquel CSIC; Echávarri, Ana CSIC; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
17openAccessGarlic- Vet Mic.pdf.jpg24-oct-2012Garlic derivatives (PTS and PTS-O) differently affect the ecology of swine faecal microbiota in vitroRuiz, Raquel CSIC; García, M Pilar; Lara, Armando; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
18closedAccess2002High apparent ileal digestibility of amino acids in raw and germinated faba bean (Vicia faba)-and chickpea (Cicer arietinum)-based diets for ratsRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Histological alterations to the pancreas and the intestinal tract produced by raw faba bean (Vicia faba 1. minor) diets in growing chicksRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Brenes, Agustín CSIC; Castaño, Maríaartículo
20closedAccess2005Ileal digestibility of defatted soybean, lupin and chickpea seed meals in cannulated Iberian pigs II. Fatty acids and carbohydratesRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Pérez, Alicia CSIC; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Muzquiz, M.artículo