Firma en Digital.CSIC (*)
Rubio, Luis A.
 
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Rubio San Millán, Luis Ángel
 
Centro o Instituto
CSIC - Estación Experimental del Zaidín (EEZ)
 
Departamento
Fisiología y bioquímica de la nutrición animal
 
Especialización
Salud Gastrointestinal
 
Email
luis.rubio@eez.csic.es
 
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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017A pea (Pisum sativum L.) seed albumin extract prevents colonic DSS induced dysbiosis in miceAranda-Olmedo, Isabel; Ruiz, Raquel; Peinado, M Jesús; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
2openAccessPea_Ruiz_Art2020.pdf.jpg16-Jun-2020A Pea (Pisum sativum L.) Seed Vicilins Hydrolysate Exhibits PPARγ Ligand Activity and Modulates Adipocyte Differentiation in a 3T3-L1 Cell Culture ModelRuiz, Raquel; Olías, Raquel CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
3openAccessPea proteins- JSFA.pdf.jpg2013Characterization of pea (Pisum sativum) seed protein fractionsRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pérez, Alicia CSIC; Ruiz, Raquel; Guzmán, M. Ángeles; Aranda-Olmedo, Isabel; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
4openAccess2020_ArandaOlmedo_JFF_OA.pdf.jpg2020Dietary legumes, intestinal microbiota, inflammation and colorectal cancerAranda-Olmedo, Isabel; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo de revisión
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Efecto de la inclusión de altramuz (L. albus) y Flavomicina en dietas para pollosCenteno, Carmen CSIC ; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Treviño, Jesús; Brenes, Agustín CSICartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Efecto de la inclusión de tres variedades de habas (Vicia Faba L. Minor) en dietas para ratasBrenes, Agustín CSIC; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Efecto de la incorporación de oleínas en la dieta de gallinas ponedoras sobre el contenido de lípidos en el hígado y metabolismo del colesterolBrenes, Agustín CSIC; Díez, M. V.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Yuste, P.artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Efecto de la relación metionina-colina sobre la acumulación de grasa abdominal en broilersBrenes, Agustín CSIC; Díez, M. V.; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Effect of dietary oligosaccharides on the digestion of pea starch by growing chicksTreviño, Jesús; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSIC; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effects of feeding growing broiler chickens with practical diets containing sweet lupin (Lupinus angustifolius) seed mealRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Brenes, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC artículo
11openAccessCaramel- broiler- ANIMAL.pdf.jpg2013Effects of inulin and di-D-fructose dianhydride-enrichedPeinado, M Jesús; Echávarri, Ana; Ruiz, R.; Suárez-Pereira, E.; Ortiz-Mellet, Carmen; García Fernández, José Manuel CSIC ORCID; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
12openAccessAnimal.pdf.jpg2013Effects of inulin and di-d-fructose dianhydride-enriched caramels on intestinal microbiota composition and performance of broiler chickensPeinado, M.J.; Echevarri, A.; Suárez-Pereira, Elena; Ortiz-Mellet, Carmen; García Fernández, José Manuel CSIC ORCID; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Galacto-oligosaccharides derived from lactulose exert a selective stimulation on the growth of Bifidobacterium animalis in the large intestine of growing ratsMarín-Manzano, M. Carmen CSIC; Abecia, Leticia; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
14openAccessGarlic- Pathogens- Poult Sci.pdf.jpg24-Oct-2012Garlic derivative PTS-O is effective against broiler pathogens in vivoPeinado, M Jesús; Ruiz, Raquel; Echávarri, Ana; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
15openAccessGarlic- Vet Mic.pdf.jpg24-Oct-2012Garlic derivatives (PTS and PTS-O) differently affect the ecology of swine faecal microbiota in vitroRuiz, Raquel; García, M Pilar; Lara, Armando; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Histological alterations to the pancreas and the intestinal tract produced by raw faba bean (Vicia faba 1. minor) diets in growing chicksRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Brenes, Agustín CSIC; Castaño, Maríaartículo
17openAccess2020_Rubio_JSFA_Preprint.pdf.jpg2020Inclusion of limited amounts of extruded legumes plus cereal mixes in normocaloric or obesogenic diets for rats: effects on intestinal microbiota compositionRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Aranda-Olmedo, Isabel; Contreras, Soraya; Góngora, Tamara; Rodriguez, Gema; Peralta-Sánchez, Juan M. CSIC ORCID; Martín-Pedrosa, Mercedesartículo
18openAccessInclusion_Rubio_Art2020.pdf.jpg1-Jun-2020Inclusion of Limited Amounts of Extruded Legumes Plus Cereal Mixes in Normocaloric or Obesogenic Diets for Rats: Effects on Lipid ProfileRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Aranda-Olmedo, Isabel; Martín-Pedrosa, Mercedesartículo
19openAccessDNA extraction- JSFA.pdf.jpg24-Oct-2012Lyophyllization improves the extraction of PCR-quality community DNA from pig faecal samplesRuiz, Raquel; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Maillard reaction products modulate gut microbiota composition in adolescentsSeiquer, Isabel; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Peinado, M. Jesús; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo