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Firma en Digital.CSIC (*)
Allende, Ana
 
Otras firmas
Allende Prieto, Ana
 
Centro o Instituto
CSIC - Centro de Edafologia y Biologia Aplicada del Segura (CEBAS)
 
Especialización
Calidad, Seguridad y Bioactividad de Alimentos Vegetales
 
Email
aallende@cebas.csic.es
 
 
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Palabras Clave:  Microbial growth

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessmar-2009Antimicrobial effect of acidified sodium chlorite, sodium chlorite, sodium hypochlorite, and citric acid on Escherichia coli O157:H7 and natural microflora of fresh-cut cilantroAllende, Ana CSIC ORCID ; McEvoy, James; Tao, Yang; Luo, Yaguangartículo
2openAccess2012Food phytochemicals act as Quorum Sensing inhibitors reducing production and/or degrading autoinducers of Yersinia enterocolitica and Erwinia carotovoraTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Larrosa, Mar CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
3closedAccessago-2009Fresh-cut product sanitation and wash water disinfection: Problems and solutionsGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
4closedAccessdic-2007Impact of combined postharvest treatments (UV-C light, gaseous O3, superatmospheric O2 and high CO2) on health promoting compounds and shelf-life of strawberriesAllende, Ana CSIC ORCID ; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Buendía, Begoña CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
5closedAccessene-2010Suitability of aqueous chlorine dioxide versus sodium hypochlorite as an effective sanitizer for preserving quality of fresh-cut lettuce while avoiding by-product formationLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
6closedAccessago-2003UV-C radiation as a novel technique for keeping quality of fresh processed ‘Lollo Rosso’ lettuceAllende, Ana CSIC ORCID ; Artés Calero, Franciscoartículo