Isabel-Viera-Alcaide-2-150x150.png picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Viera Alcaide, Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos
 
Especialización
Fitoquimicos y calidad de alimentos
 
Email
iviera@ig.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 

Results 1-17 of 17 (Search time: 0.065 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessJFSN_2020_6_057.pdf.jpg2020Asparagus Cultivation Co-Products: From Waste to ChanceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
2openAccessfoods_2023_V12_81.pdf.jpg2023Asparagus Fructans as Emerging PrebioticsHamdi, Amel; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Muñoz, Manuel Jesús; Monje Moreno, Jose Manuel; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
3openAccessfoods_11_00652_v2.pdf.jpg23-Feb-2022Asparagus Roots: From an Agricultural By-Product to a Valuable Source of FructansViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
4openAccessmarinedrugs-16-00397-v2.pdf.jpg22-Oct-2018Bioaccessibility of Marine CarotenoidsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
5openAccessPostprint_2017_FoodChem_V240_P831.pdf.jpgFeb-2018Bioactive compounds in Mexican genotypes of cocoa cotyledon and huskHernández Hernández, Carolina; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
6openAccessPostprint_2017_CurrMedChem_V24_P4515.pdf.jpg2017Chemistry in the Bioactivity of Chlorophylls: An OverviewPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
7openAccess561.pdf.jpg30-Mar-2009Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fatViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Narváez Rivas, Mónica; Vicario, Isabel M.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel artículo
8openAccessPostprint_2018_MolNutFoodRes_V62_1800562.pdf.jpgSep-2018First‐Pass Metabolism of Chlorophylls in MiceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Chen, Kewei; Ríos, José Julián; Benito, Itziar CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
9openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-Jan-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
10openAccessPostP_2020_FC_V321_126721.pdf.jpg15-Aug-2020HPLC-hrTOF-MS study of copper chlorophylls: Composition of food colorants and biochemistry after ingestionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Benito, Itziar CSIC; Roca, María CSIC ORCID artículo
11openAccessmolecules_2022_27-06171.pdf.jpg20-Sep-2022HPLC-MS2 Analysis of Chlorophylls in Green Teas Establishes Differences among VarietiesHerrera, Marta; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
12openAccessacs.jafc.1c02815.pdf.jpg30-Jul-2021In Vitro Bioaccessibility Protocol for ChlorophyllsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
13openAccessFoodChem_2022_V386_132805.pdf.jpg30-Aug-2022Influence of food composition on chlorophyll bioaccessibilityViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
14openAccessPostprin_2018_CurrOrgChem_V22_P842.pdf.jpg30-Jun-2019Mass Spectrometry of Non-allomerized Chlorophylls a and b Derivatives from PlantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
15openAccessJAgriFoodChem_2022_2c00031_Roca.pdf.jpg15-Mar-2022Multiomics Approach To Decipher the Origin of Chlorophyll Content in Virgin Olive OilQuiles, Carlos; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
16openAccess541.pdf.jpg30-Nov-2008A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotypeViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Vicario, Isabel M.; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel artículo
17openAccessGrasasYAceites_2019_V70_e310.pdf.jpg2019Nutritional composition and antioxidant activity of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Nerpio (Spain) in comparison to commercial varietiesViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID artículo